Με το… όπλο στο χέρι ο Αρναουτάκης, έκανε τον Αυγενάκη να… τρέχει! (pic)

Οι σχέσεις τους σίγουρα δεν χαρακτηρίζονται… βελούδινες, όσο κι αν – και οι δυο πλευρές – τουλάχιστον μπροστά στις κάμερες και στους φωτογραφικούς φακούς, επιχειρούν – με μεγάλη προσπάθεια ομολογουμένως – να μας πείσουν πως δεν τρέχει τίποτα.

Ο λόγος, για τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Ηρακλειώτη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Δεν θα παίρνω εντολές από κανέναν, μόνο από το περιφερειακό συμβούλιο. Ο Υπουργός στο Υπουργείο του και ο Περιφερειάρχης στην Περιφέρεια», είχε πει τον περασμένο Σεπτέμβριο με νόημα στη διάρκεια συνέντευξή του, ο κ. Αρναουτάκης, δίνοντας το “στίγμα” της σχέσης του με τον κ. Αυγενάκη. 

Σήμερα, σε μια… χαλαρή – αλλά πιθανότατα γεμάτη πολιτικό “ζωμό” – στιγμή, ο περιφερειάρχης έδωσε το έναυσμα και ο Υπουργός χαμογελαστός, ξεκίνησε να… τρέχει!

Τι ακριβώς έγινε για να μην παρεξηγηθούμε:

Στο πλαίσιο της απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης του Ημιμαραθώνιου Κρήτης στο Ηράκλειο, ο Αρναουτάκης δεν έβαλε αθλητικά για να συμμετέχει στον αγώνα, αλλά προτίμησε  να αναλάβει το ρόλο του αφέτη και να ρίξει τη… βολή για να ξεκινήσει  η κούρσα!

Στην πρώτη γραμμή, με αθλητική περιβολή και γεμάτος ενέργεια, ο Υφυπουργός Αθλητισμού  ο οποίος μετά το… μπαμ από την σκανδάλη του Περιφερειάρχη, έγινε… καπνός, ξεκινώντας το “τρέξιμο”!

Η συνέχεια – πέραν του χαλαρού σήμερα Ημιμαραθώνιου – προβλέπεται αρκούντως ενδιαφέρουσα, σε ότι αφορά την σχέση των δυο ανδρών όπως όλα δείχνουν.

Όσο κι αν – επαναλαμβάνω – και οι δυο, κάνουν τα πάντα για να φανεί πως η σχέση τους είναι καλή, η “απόσταση” είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού!

Οψόμεθα…

                                               Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                      “Ο Κύριος Έπαρχος”