Με απόφαση Μυλωνάκη, κλειστό από αύριο το συγκρότημα του Γενικού Λυκείου – ΕΠΑΛ Κισσάμου

Πηγή Φωτογραφίας: biskotto.gr

Την απόφαση να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του σχολικού συγκροτήματος του Γενικού Λυκείου – ΕΠΑΛ Κισσάμου, έλαβε η δημοτική αρχή της περιοχής.

Μετά και από την σχετική αυτοψία που διενήργησε στις εγκαταστάσεις της εκπαιδευτικής μονάδας,  κλιμάκιο της Υπηρεσίας  Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. ο δήμαρχος Γιώργος Μυλωνάκης, έλαβε την απόφαση να κλείσει προσωρινά το σχολείο, έως ότου πραγματοποιηθούν όλες εκείνες οι παρεμβάσεις, που θα επιτρέψουν την άρση της προσωρινής ακαταλληλότητας του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου Κισσάμου

Ο Δήμαρχος Κισσάμου, Γιώργος Μυλωνάκης, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 1134/3.12.2019 απόφασή του, αποφάσισε την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος του Γενικού Λυκείου – ΕΠΑΛ Κισσάμου,  από αύριο 4/12/2019, λόγω ακαταλληλότητας του κτιρίου  μετά και την έκθεση μετασεισμικής αυτοψίας  που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο της Υπηρεσίας  Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. στο εν λόγω σχολικό κτίριο στις 29.11.2019.

Το ζήτημα της λειτουργίας και της στέγασης σε άλλο κτίριο των ανωτέρω σχολείων, θα ρυθμιστεί από την Διεύθυνση της Β/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων.