Μαθητές από τα Χανιά θα τραγουδήσουν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δάσκαλοι και μαθητές 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου μαζί με μέλη του Σύλλογος τροχαίων δυστυχημάτων ο Αγ.Χριστόφορος “Στηρίζω” θα τραγουδήσουν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το βραβευμένο “Μας ακούτε”.

 

Ο Δήμαρχος Κισσάμου, Θεόδωρος Σταθάκης, θα μεταβεί στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου  και θα παραμείνει έως και το πρωί της Τρίτης 15 Ιανουαρίου, προκειμένου να  επισκεφθεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μαζί με τους μαθητές και τους δασκάλους του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισσάμου, οι οποίοι θα του αφιερώσουν το τραγούδι “Μας ακούτε” που βραβεύτηκε στα πλαίσια του 4ου Διεθνούς Διαγωνισμού Πολυμέσων για την οδική ασφάλεια.

candia
Όπως ανακοίνωσε ο Σύλλογος τροχαίων δυστυχημάτων ο Αγ.Χριστόφορος “Στηρίζω”
χορηγοί αυτής της δράσης είναι:
1  ΤΟ ΚΤΕΛ  ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΗΣ   ΓΙΑ  ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ  ΣΤΙΣ 1930 ΤΗΣ 13/1/2019 ΑΠΟ  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΟΥΔΑ  ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΤΗΝ ΠΡΩΙΑ ΤΗΣ 16/1/2019 ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙ ΣΟΥΔΑΣ ΣΤΗΝ  ΚΙΣΣΑΜΟ
2 Η ΑΝΕΚ LINES-blye star Ferries ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ
    α  Δωρεάν εισιτήρια  για  Χανιά-  Περαιά  και επιστροφή στους μαθητές /τριες  που συμμετάσχουν στο έργο του σχολείου.
    β  Έκπτωση 50%   στα εισιτήρια μετάβασης και επιστροφής  στους γονείς -συνοδούς των παιδιών και στους δασκάλους  του σχολείου.
3  Ο  ΔΗΜΟΣ  ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΠΟΥ  ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΔΕΙΠΝΟΥ ΤΩΝΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ     ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ  ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ   ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .