Κύριε Δήμαρχε, δεν πάει άλλο! Το “φάντασμα” της Καραολή και Δημητρίου, θα σκοτώσει κόσμο…

Αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια, έναν από τους σημαντικότερος κινδύνους της παλιάς πόλης των Χανίων, χωρίς να ιδρώνει το αυτί κάποιου, για το ενδεχόμενο να θρηνήσουμε θύμα ή και θύματα, αν τελικά οι βάσιμοι φόβοι που έχουν εκφραστεί, επιβεβαιωθούν.

Ο λόγος για το κτήριο “φάντασμα” στην οδό Καραολή και Δημητρίου, το οποίο για πενήντα και πλέον χρόνια, δεν έχει κατοικηθεί και έχει αφεθεί κυριολεκτικά στο έλεος του.

Τόσο οι  κάτοικοι όσο και οι επιχειρηματίες της περιοχής έχουν αναδείξει πολλές φορές το πρόβλημα και διαμαρτύρονται κάνοντας δικαιολογημένα  λόγο για αδιαφορία από την πλευρά των αρμόδιων υπηρεσιών, αλλά και των ιδιοκτητών του,οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουν δρομολογήσει οι μεν, επιτρέψει οι δε, την κατεδάφιση του.

Η κατάσταση όμως στην οποίαν βρίσκεται σήμερα το κτήριο, μαρτυρά με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πως οι μπουλντόζες πρέπει να πιάσουν δουλειά, καθώς τίθεται θέμα δημόσιας ασφάλειας, αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί.

Ο κίνδυνος κατάρρευσης του κτηρίου, είναι πιο πιθανώς από ποτέ και οι εμπλεκόμενες αρχές, επιβάλλεται, χωρίς άλλη καθυστέρηση, να λάβουν τις “πολιτικές” αποφάσεις και ν’ ανάψουν το “πράσινο” φως για την κατεδάφισή του, πριν να είναι αργά.

Αξιότιμε δήμαρχε, φίλε Παναγιώτη:

Πάρε τη γενναία απόφαση, κανείς δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει, ακόμη κι αν κάποιες διαδικασίες, κριθεί σκόπιμο να τις παρακάμψεις…

Όπου κι αν έχει κολλήσει το θέμα, ξεκολλήστε το!

Ο χρόνος δυστυχώς, στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι σύμμαχος σου. Η κοινή γνώμη όμως, θα στηρίξει μια δική σου απόφαση, η οποία θα κινηθεί στη λογική της άμεσης κατεδάφισης.

         Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                    Ο “Κύριος Έπαρχος”