Κρήτη: Δυο άτομα δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή

Σαν έναν κακό όνειρο που δεν λέει να τελειώσει μοιάζει αυτό που συμβαίνει σχεδόν καθημερινά στους δρόμους της Κρήτης με νέους, κυρίως, ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο ενώ άλλοι δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή σε κάποιο νοσοκομείο.

Η τελευταία τραγωδία που καταγράφηκε στην Κρήτη είναι αυτή που εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στον παραλιακό δρόμο των Μαλίων με πρωταγωνιστές τέσσερις τουρίστες από τη Βρετανία. Τραγικός απολογισμός, δύο νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη.

Νεκρός είναι ένας νεαρός άνδρας και μία 41χρονη γυναίκα οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους ακαριαία όταν το τζιπ στο οποίο επέβαινα εξετράπη της πορείας του με συνέπεια να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι. Από το τροχαίο τραυματίστηκε σοβαρά μία 39χρονη ενώ ένας 18χρονος, φαίνεται πως είχε Άγιο και γλίτωσε τα χειρότερα.

Η 39χρονη διακομίσθηκε στο ΠΑΓΝΗ και σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Διοικητή, Γιάννη Φανουργιάκη που μίλησε στο ekriti.gr νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε καταστολή και οι γιατροί κάνουν ότι μπορούν για να την κρατήσουν στη ζωή.

«Χαροπαλεύει» και ο 35χρονος

Την ίδια ώρα, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει και ένας 35χρονος ο οποίος είχε την ατυχία να τραυματιστεί σοβαρά όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με διερχόμενο αυτοκίνητο στην παλαιά Εθνική Οδό Ηρακλείου – Γουβών, το περασμένο Σάββατο.

Ο 35χρονος νοσηλεύεται επίσης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ και σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση από το νοσοκομείο, η κατάσταση του εξακολουθεί να είναι κρίσιμη.

 ekriti.gr