Κρήτη: Χόρευαν τη νύφη και τους έκλεβαν τα αυτοκίνητα

Δυο παρόμοια περιστατικά σε διαφορετικές περιοχές της Κρήτης-Τους έκλεψαν τα αυτοκίνητα στη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού – Οι γάμοι σε Σίσες Μυλοποτάμου και Ηράκλειο έληξαν άδοξα για δύο καλεσμένους

«Ξινός» βγήκε ο γάμος στον οποίο ήταν καλεσμένος ένας άντρας, καθώς μετά το γλέντι το αυτοκίνητό του ήταν άφαντο και από τότε κινεί γη και ουρανό για να το βρει.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο χωριό Σίσες του Δήμου Μυλοποτάμου. Πρόκειται για ένα αγροτικό όχημα μάρκας TOYOTA, μοντέλο του ’99 – ’00, χρώματος ασημί προς γαλάζιο και με γραμμές κίτρινες και πορτοκαλί. Οι πινακίδες είναι ΡΕΒ 6606.

candia

Μετά την κλοπή του αγροτικού, ενημερώθηκε η αστυνομία η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να βρει το αυτοκίνητο και να επιστραφεί αυτό στον παθών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνθρωπος είχε παρκάρει το αυτοκίνητο μπροστά σε μία ταβέρνα, ωστόσο όταν ζητήθηκε το υλικό από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, το θύμα ενημερώθηκε πως οι κάμερες το τελευταίο διάστημα δε λειτουργούν και έτσι η εύρεση του οχήματος γίνεται δύσκολη υπόθεση. Μάλιστα, να τονιστεί ότι στο σημείο που ήταν σταθμευμένο το αγροτικό, δεν υπήρχε κάποια ένδειξη, όπως σπασμένα τζάμια. Οπότε παραμένει μυστήριο για τον ιδιοκτήτη το πώς εξαφανίστηκε το Ι.Χ.

Να σημειωθεί ότι ξημερώματα Κυριακής εκλάπη κι άλλο αγροτικό όχημα έξω από κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στο Ηράκλειο, ενώ μέσα στο χώρο βρισκόταν σε εξέλιξη το γλέντι γάμου. Ο καλεσμένος όταν βγήκε έξω, δεν βρήκε το όχημά του και παρά το γεγονός ότι το αναζητούσε έντρομος, αυτό είχε κάνει «φτερά».

neakriti.gr