ΚΙΝΑΛ Χανίων: Ο Αρναουτάκης εξαπατήθηκε και υπήρξε θύμα άγριας εκμετάλλευσης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Άκρως επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε η Ν.Ε Χανίων του Κινήματος Αλλαγής η οποία βάλει με σφοδρότητα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή είναι η συμμαχία με τον κ.Αρναουτάκη στις Περιφερειακές εκλογές καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση ο νυν Περιφερειάρχης βρέθηκε να “είναι κομμάτι της «Προοδευτικής Συμμαχίας» του κου. Τσίπρα, και να αποτελεί μέρος του προεκλογικού αγώνα του πρωθυπουργού, να εργαλειοποιηθεί ως περιφερόμενος εγκαινιαστής ημιτελών έργων και του επιβλήθηκαν ως υποψήφιοι αμιγώς κομματικά και οργανωμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που διαστρέβλωσαν το δημοκρατικό ήθος του ψηφοδελτίου του και το μετουσίωσαν σε κομματική επιλογή”.

Καταλήγοντας η Ν.Ε. Χανίων του ΚΙΝ.ΑΛ. καλεί τους πολίτες να στηρίξουν τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη, ψηφίζοντας μόνο τους υποψήφιους που προέρχονται από τον  χώρο του Κινήματος Αλλαγής μιας και ο Αρναουτάκης φέρεται να έχει δεσμευτεί πως ο Αντιπεριφερειάρχης στα Χανιά θα προέρχεται από τον δικό τους χώρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Βαδίζοντας προς την ημερομηνία διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών, μπορούμε εύκολα πλέον να διαπιστώσουμε την προχειρότητα και τις σκοπιμότητες που εκφράζει ο «Κλεισθένης». Ένα νομοσχέδιο που δημιουργεί έλλειμμα δημοκρατίας και αναδεικνύει τον εκβιασμό και την συναλλαγή, κάτι που βεβαίως εκφράζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως, ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες, πρέπει να δοθεί η μάχη για την στρατηγική ήττα της κυβέρνησης .

Σε επίπεδο Περιφέρειας  Κρήτης, η συνεργασία του περιφερειάρχη Κρήτης και εκ νέου υποψηφίου Σταύρου Αρναουτάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε εσφαλμένες εντυπώσεις και σηματοδότηση. Ο κος Αρναουτάκης όταν εξήγγειλε την εκ νέου κάθοδό του, αναφέρθηκε στον συνδυασμό  του ως «Εθνική Κρήτης» , προσπαθώντας να τονίσει τον υπερκομματικό και αυτοδιοικητικό χαρακτήρα του και πολύ σωστά έκανε. Πράγματι ένα αυτοδιοικητικό προοδευτικό ψηφοδέλτιο πρέπει να εκφράζει όλους τους πολιτικούς χώρους του δημοκρατικού προοδευτικού τόξου και δεν πρέπει να αμαυρώνεται από κομματικούς εντολοδόχους.

Δυστυχώς, ο κος. Αρναουτάκης, στην προσπάθεια του να διευρύνει πολιτικά και κοινωνικά το ψηφοδέλτιό του συνεργάστηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο εξαπατήθηκε και υπήρξε θύμα άγριας εκμετάλλευσης. Βρέθηκε να είναι κομμάτι της «Προοδευτικής Συμμαχίας» του κου. Τσίπρα, μαζί με τους υπόλοιπους «Τσιριμώκους», Ξενογιαννακοπούλου, Τόλκα, Μωραϊτη, Θεοχαρόπουλο, Ραγκούση κ.λ.π., να αποτελεί μέρος του προεκλογικού αγώνα του πρωθυπουργού, να εργαλειοποιηθεί ως περιφερόμενος εγκαινιαστής ημιτελών έργων και του επιβλήθηκαν ως υποψήφιοι αμιγώς κομματικά και οργανωμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που διαστρέβλωσαν το δημοκρατικό ήθος του ψηφοδελτίου του και το μετουσίωσαν σε κομματική επιλογή.

Στο ψηφοδέλτιο του κου. Αρναουτάκη συμμετέχουν πλέον άνθρωποι που δίχασαν τις τοπικές κοινωνίες λειτουργώντας ως  κομισάριοι του ΣΥΡΙΖΑ και προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τους υποψηφίους που προέρχονται από τον χώρο του Κινήματος Αλλαγής και να εκμεταλλευτούν την πετυχημένη αυτοδιοικητική διαδρομή τους.

Μετά την δημόσια δήλωση του κου Αρναουτάκη ότι στην περιφερειακή ενότητα Χανίων οι αντιπεριφερειάρχες θα προέρχονται από τον πολιτικό και κοινωνικό χώρο του Κινήματος ΑλλαγήςΚΑΛΟΥΜΕ τους πολίτες να στηρίξουν τον συνδυασμό του Σταύρου Αρναουτάκη, «Κρήτη, η ζωή μας»ψηφίζοντας τους υποψήφιους που προέρχονται από τον προοδευτικό δημοκρατικό χώρο του Κινήματος Αλλαγής και έχουν αποδεδειγμένη πετυχημένη αυτοδιοικητική διαδρομή στα δρώμενα της Περιφέρειας Κρήτης, απομονώνοντας και καταδικάζοντας τις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική επιβίωση των στελεχών του.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ