Καυστική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Χανίων για τον Τσίπρα: “Έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα”

Καυστική ανακοίνωση από την ΝΟΔΕ Χανίων της ΝΔ για την επίσκεψη Τσίπρα στην Κρήτη

 

“Ο κ. Τσίπρας ολοκληρώνοντας τις διακοπές του στην Κρήτη επέλεξε να δώσει μία θεατρική παράσταση” αναφέρει μεταξύ άλλων για την χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στα Χανιά, ενώ κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι “έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, αφού ξεχνά τους 29 νέους φόρους που επέβαλε”

candia

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο κ. Τσίπρας ολοκληρώνοντας τις διακοπές του στην Κρήτη επέλεξε να δώσει μία θεατρική παράσταση στον νομό εκλογής του αγαπημένου του φίλου Παύλου Πολάκη. Προφανώς το έκανε για να τον ευχαριστήσει για την φιλοξενία, γιατί απ’ τι φάνηκε από την ομιλία του, για αυτόν η Κρήτη είναι προτεραιότητα του για να κάνει διακοπές και όχι για να κάνει έργα.

Η παντελής έλλειψη έργων παρά τους τέσσερις εκλεγμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, δεν πρόκειται να αλλάξει όσα ψέματα κι αν πει ο κ. Τσίπρας, όσα ρεσιτάλ ηθοποιίας κι αν δώσει. Μην ξεχνάμε ότι ενώ ήταν σε εξέλιξη η τραγωδία στο Μάτι και γνώριζε ότι υπήρχαν νεκροί, δεν δίστασε να δώσει θεατρική παράσταση μπροστά στις κάμερες, προσποιούμενος ότι δεν ήξερε το μέγεθος της τραγωδίας. Θα ντραπεί για μερικά ψέματα ακόμα που θα πει στους Χανιώτες;

Ο κ. Τσίπρας έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, αφού ξεχνά τους 29 νέους φόρους που επέβαλε, τις μειώσεις στις συντάξεις, την κατάργηση του ΕΚΑΣ, τη διόγκωση του χρέους όπως και τη διάλυση της μεσαίας τάξης. Η υπέρμετρη αλαζονεία του και οι αήθεις επιθέσεις του επιβεβαιώνουν ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι οι εναπομείναντες μεταφερόμενοι χειροκροτητές του δεν είναι η πραγματική κοινωνία.

Οι πολίτες όμως κοιτούν μπροστά και είναι έτοιμοι μαζί με την Νέα Δημοκρατία να οικοδομήσουν ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο και φωτεινό μέλλον. Αυτό που μας αξίζει.”