Κατέβασε τα… ρολά του ο ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά…; Έφυγε η Ν.Ε. από το νεοκλασικό της Νεάρχου [;] Όλη η αλήθεια…

Τα… ρολά του δείχνει να έχει κατεβάσει τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το κτήριο, στο οποίο στεγάζονταν μέχρι πρότινος τα γραφεία του πρώην κυβερνώντος κόμματος, στην οδό Νεάρχου,  δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα την “κομματική” του ιδιότητα, καθώς έχουν κατέβει οι ταμπέλες και οτιδήποτε άλλο “διακριτικό” υπήρχε στο πρόσφατο παρελθόν εκεί…

candia

Ο “Κύριος Έπαρχος” ήρθε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του κόμματος, οι οποίοι ωστόσο εμφανίστηκαν “καθησυχαστικοί”.

Παραμένουμε κανονικά στην βάση μας. Έπρεπε για λόγους ασφάλειας, να γίνουν κάποιες εργασίες στο κτήριο και κατεβάσαμε τις ταμπέλες, οι οποίες είχαν φθαρεί. Σύντομα, θα τοποθετήσουμε νέες” δήλωσε στην στήλη ο Γραμματέας του κόμματος στα Χανιά, Ανδρέας Παπανδρέου, βάζοντας τέλος στα σενάρια που είχαν αρχίσει να πυκνώνουν.

Υπενθυμίζεται πως οι πληροφορίες  περί αναχώρησης των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά από το… ιστορικό – όπως έχει εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια – νεοκλασικό της οδού Νεάρχου, είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν τότε, ένα ενοικιοστάσιο που είχε αναρτηθεί σε εμφανές σημείο του κτηρίου, έδινε “τροφή” για διάφορες σκέψεις.

Η… απάντηση που υπήρξε κι εκείνη την περίοδο, από πλευράς κόμματος,  ήταν πως η “αγγελία” αφορούσε τον Α’  όροφο του ακινήτου, ο οποίος ούτως ή άλλως, δεν ανήκε στη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων.

  Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                       “Ο Κύριος Έπαρχος”