Καταρρέει κυριολεκτικά το Νοσοκομείο Χανίων-Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες

Στην κυριολεξία καταρρέει το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Δεν είναι σχήμα λόγου αλλά ούτε και υπερβολή… – Η εικόνα… μιλάει από μόνη της…

 


Για μια ακόμη φορά εργαζόμενοι, ασθενείς και επισκέπτες του νοσηλευτικού ιδρύματος των Χανίων, ήρθαν αντιμέτωποι σήμερα με το ίδιο, άκρως επικίνδυνο θέαμα.

Τμήμα της οροφής, σε διάδρομο Κλινικής του νοσοκομείου κατέρρευσε, ευτυχώς χωρίς εκείνη την ώρα να περνάει κάποιος από το σημείο. Τα πράγματα προφανώς θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά, αλλά ο… Θεός έβαλε για μια ακόμη φορά το χέρι του.


Το θέμα δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπει το φως της δημοσιότητας (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ σχετικά παλαιότερα ρεπορτάζ).

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ.Βουλγαρίδης έχει ήδη ζητήσει μελέτη αποκατάστασης για τα σημεία αυτά από τον ΟΑΚ. Ο Οργανισμός έχει αναλάβει την μελέτη και προχωρά η διαδικασία.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βουλγαρίδης είχε μεταξύ άλλων σχολιάσει με αφορμή προγενέστερο αντίστοιχο περιστατικό: “Θα σας πω όμως ότι αυτό το πρόβλημα ΥΠΗΡΧΕ εδώ και μερικά χρόνια αλλά κανείς δεν είχε ασχοληθεί, όμως τώρα θα φτιαχτεί. Κι όλα αυτά γιατί από την κατασκευή του νοσοκομείου κανείς δεν είχε ασχοληθεί με επισκευές και συντήρηση”

πηγή φωτό: Αλεξάκης Μιχάλης