Καταγγέλθηκε γιατρός στον Άγιο Νικόλαο για λεκτική-σωματική βία. «Θα είμαι στο… Survivor» απαντά στον Ιατρικό Σύλλογο

Ιδιώτης γιατρός στον Άγιο Νικόλαο, συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από συνοδό ασθενή ότι άσκησε λεκτική και σωματική βία. Η συνοδός του ασθενή ισχυρίζεται ότι ζήτησε απόδειξη για τα χρήματα που κατέβαλε μετά την εξέταση.

 Το θέμα αναλύθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή του συναδέλφου Κώστα Συλλιγάρδου στο «Ράδιο Κρήτη», ο οποίος μάλιστα είπε στη στήλη πως και ο ίδιος έπεσε θύμα εξύβρισης και απειλής από τον γιατρό στην προσπάθεια του να διερευνήσει την καταγγελία.

«Με εξύβρισε με τον πλέον χυδαίο τρόπο, εννοείται χωρίς καν να θελήσει να αναφέρει οτιδήποτε για την καταγγελία και το περιστατικό εις βάρος του», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Στα αρμόδια όργανα

Η υπόθεση γνωστοποιήθηκε  άμεσα στην διοίκηση του ΕΟΠΥΥ τοπικά, αλλά και κεντρικά, στην ΥΠΕ Κρήτης, και ο ιατρός κλήθηκε σε απολογία. Αλλά και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κώστας Νικολαράκης δήλωσε πως «το θέμα δεν θα μείνει αναπάντητο αλλά θα φτάσει στο τέλος». Έτσι, ο γιατρός κλήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο να απαντήσει για τα γεγονότα ως μέλος του.

«Θα είμαι στο Survivor»!

Ο γιατρός λοιπόν αποφάσισε να απαντήσει στον Ιατρικό Σύλλογο, γελοιοποιώντας το συλλογικό όργανο που εκπροσωπεί τον κλάδο. «Σας ενημερώνω ότι από 25/6/2018 θα βρίσκομαι επ’ αορίστου χρόνου (ελάχιστο 6 μήνες) στα γυρίσματα εκπομπής ριάλιτι σόου “Survivor” για λογαριασμό τηλεοπτικού καναλιού του Αφγανιστάν, στο Αφγανιστάν».

Φαντάζομαι, λοιπόν, πως αφού δεν θα ασκεί ιατρικές πράξεις το επόμενο διάστημα στον Άγιο Νικόλαο, το μόνο που μένει είναι να του ευχηθούν όλοι καλή επιτυχία στην επιβίωση στο Αφγανιστάν…

anatolh.com