Κάποιοι, προχωρούν με μοναδικό  προορισμό  να αγγίξουν όσο γίνετε περισσότερο το όνειρο τους και κάποιοι απλά εύχονται να φανούν τυχεροί… ! 

Ο.Χ.

Οι επιθυμίες  ατελείωτες και οι εικόνες στο μυαλό που λαχταράς να ζήσεις.

Όνειρα  που οραματίζεσαι στον ξύπνιο σου και αναπαράγεις ξανά και ξανά μέσα στο κεφάλι σου που πρωταγωνιστείς ο ίδιος, σαν  ήρωας της ζωής σου.
Εκεί πάντα βγαίνεις νικητής, άλλωστε ποιος άνθρωπος θα ήθελε να βγει χαμένος στις ίδιες του τις φιλοδοξίες…
Σαν καλλιτέχνης δημιουργείς τα θέλω σου με μαεστρία και ευλογημένα εύχεσαι να είναι τα  βήματα σου , σε κάθε διαδρομή τους .
Άλλοι θα δουλέψουν σκληρά για αυτά τα όνειρα , είναι ρεαλιστές , μαχητές , πηδούν τα εμπόδια, ισχυροποιούνται επιλέγουν να πάρουν την ζωή και να την προσαρμόσουν στα μέτρα τους , στα δικά τους θέλω , δεν στέκονται στα λάθη ούτε και το βάζουν κάτω.  Προχωρούν με μοναδικό  προορισμό  να αγγίξουν όσο γίνετε περισσότερο το όνειρο τους!
Υπάρχουν όμως και  κάποιοι άλλοι, που  εύχονται απλά  να φανούν τυχεροί .
Εκείνοι  τις περισσότερες  φορές νιώθουν ότι η τύχη δεν τους χαμόγελα όσο θα έπρεπε και νιώθουν ότι βρίσκονται πολύ μακριά από τους στόχους τους είτε γιατί φταίνε οι άλλοι είτε γιατί νιώθουν οι ίδιοι άχρηστοι ή και ανήμποροι να βοηθήσουν τον εαυτό τους πολλές φορές.
Δεν είναι λίγοι  μάλιστα κι εκείνοι, που εγκαταλείπουν τα όνειρα τους ηττημένοι και απαιτούν  από την ζωή να τους επιστρέψει αυτά που τους χρωστά. Σταματούν να είναι χρήσιμοι, γίνονται οι ίδιοι βάρος και αρρωσταίνουν την κοινωνία .
Ότι και να έχει συμβεί στην ζωή, αξίζει κανείς να παραιτηθεί…;
Άνθρωποι παράσιτα* που χάθηκαν στην διαδρομή , του ίδιου τους τ’ονείρου. Ξέμειναν σε αδιέξοδα στενά και χάθηκαν,  ανήμποροι να αγαπήσουν και να βοηθήσουν  τον εαυτό τους να γιατρέψει  τα τραύματα τους .
Κανένας δεν πρέπει να αφήνει αυτή την μόλυνση στην ψυχή του.
Η δημιουργική σκέψη και η σκληρή δουλειά είναι το κλειδί της επιτυχίας ! Συνδύασε τα με ΘΆΡΡΟΣ  και όλα θα πάνε καλύτερα, θα δεις !