Καίτη Γαρμή, Διονύσης Σχοινάς: Είμαστε σοκαρισμένοι! Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά (vid)

Σοκαρισμένοι παραμένουν ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή μετά τα όσα έζησαν. Τέσσερις δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα στο σπίτι τους και τους λήστεψαν. Περίμεναν τη γνωστή τραγουδίστρια να επιστρέψει από το μαγαζί όπου εμφανίζεται. Την απειλούσαν με όπλο συνεχώς. Έδεσαν και ζητούσαν από τον Σχοινά να τους αποκαλύψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου.

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς μετά τις στιγμές τρόμου που έζησαν μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία, τα ξημερώματα του Σαββάτου (25.01.2020).

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως τέσσερις ένοπλοι κουκουλοφόροι τους απείλησαν, ανάγκασαν την Καίτη Γαρμπή να του βάλει στο σπίτι και έδεσαν τον Διονύση Σχοινά, απειλώντας να του «φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι» για να τους αποκαλύψει που ήταν το χρηματοκιβώτιο, όλοι άρχισαν να τους αναζητούν.

Ούτε ο Διονύσης Σχοινάς ούτε η Καίτη Γαρμπή θέλουν να μιλήσουν για τις δραματικές στιγμές που έζησαν. «Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε σοκαρισμένοι και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του Διονύση Σχοινά σε επικοινωνία του, μέσω μηνυμάτων, με τον ΑΝΤ1.

Πηγή: newsit.gr