Και εγένετο η ΠΑΕ Χανιά! Αυτό είναι το νέο όνομα του ΑΟΧ Κισσαμικού! Τι είπε ο Αντώνης Ροκάκης για το “εγχείρημα” (pics+vids)

Έκτακτη συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Τετάρτη το βράδυ ο διοικητικός ηγέτης της Χανιώτης ΠΑΕ, Αντώνης Ροκάκης.

Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε το νέο όνομα της ομάδας, τι οποίο θα είναι ΠΑΕ Χανιά καθώς επίσης και τα ονόματα των τριών νέων μελών της διοίκησης της:

1.Δώρα Κυριακάκη

2.Γιώργος Φραγκεδάκης

3.Κώστας Γλεντουσάκης

Ο κ. Ροκάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της αλλαγής της ονομασίας της ομάδας, η οποία ωστόσο θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενο αγωνιστική περίοδο, όπως ξεκαθάρισε. Το μεταβατικό στάδιο οδεύει προς το τέλος και το όνομα, από την αρχή της συνεργασίας, αποτελούσε ένα πολύ σημαντικό “σταυροδρόμι” για τη διοίκηση της ομάδας. “Είμαστε εδώ για να ενώνουμε” ανάφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΑΟΧ Κισσαμικού, δίνοντας να εννοηθεί πως στο μέλλον είναι πιθανές ευρύτερες αγωνιστικές συμπράξεις στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Σε ότι αφορά τα τρία νέα μέλη της διοίκησης της ομάδας, που παρουσιάστηκαν στην εκδήλωση, ο κ. Ροκάκης δήλωσε:

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ανδρέας Φυντικάκης αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που έχει ξεκινήσει εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο, μεταξύ του ΑΟΧ Χανιά και της ομάδας του Κισσαμικού, την οποίαν χαρακτήρισε ως “μεγάλο βήμα” για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Η συνέντευξη τύπου φιλοξενήθηκε στην αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της πόλης των Χανίων.

Περισσότερα σε λίγο…