Ήμαρτον πια με τις εσωτερικές διαδικασίες για τον ποιον υποψήφιο δήμαρχο θα στηρίξει το ΚΙΝ.ΑΛ. στα Χανιά…

Λοιπόν επειδή έχει αρχίζει πλέον να “κουράζει” η κουβέντα για τις εσωτερικές διαδικασίες που ακολουθεί το ΚΙΝ.ΑΛ. στα Χανιά, προκειμένου να βρει τον υποψήφιο που θα στηρίξει ή όχι, στις επικείμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης, θα πούμε κι εμείς τη γνώμη μας.

Καλές οι δημοκρατικές διαδικασίες, καλή η συμμετοχή, θεμιτή η εύρυθμη λειτουργία των κομματικών οργάνων αλλά ήμαρτον πια διότι κάποιοι πλέον δείχνουν να θεωρούν τους εαυτούς τους “πάπες”.

Βρισκόμαστε έξι περίπου μήνες πριν από τις εκλογές – κι εδώ και ομολογουμένως αρκετό καιρό –  ανά τακτά χρονικά διαστήματα βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες του τύπου το τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ. ψάχνει, αξιολογεί, “φαγοτρώγεται”, σβήνει, γράφει και τώρα περνάει από συνεντεύξεις  τους… εν δυνάμει υποψηφίους στους οποίους μπορεί τελικά να “στηρίξει”.

Οι έχοντες τα κλειδιά του “μαγαζιού” – όχι όλοι αλλά σίγουρα κάποιοι – πρέπει να αντιληφθούν πως έχει χαθεί το μέτρο. Όπως επίσης ίσως θα πρέπει να τους περάσει από το μυαλό πως αν όχι όλοι, ίσως κάποιοι από τους “υποψήφιους” αυτούς, ενδεχομένως αυτή τη στήριξη, να μην την επιθυμούν κιόλας.

Με όλο ομολογουμένως το σεβασμό προς τα πρόσωπα που αποτελούν την ομάδα που δουλεύει για το ΚΙΝ.ΑΛ. στα Χανιά: χαλαρώστε…

Δείτε τα πραγματικά ποσοστά σας, μετρήστε τις πραγματικές δυνάμεις που εξακολουθείτε να “ελέγχετε” και λειτουργήστε αναλόγως.

Απορίας άξιο φυσικά είναι και κάτι ακόμη: τα τελευταία χρόνια, άπαντες – όλοι εσείς που βρίσκεστε στους κομματικούς μηχανισμούς – επιχειρήσατε να πείσετε τους πολίτες, ότι τα κόμματα δεν πρέπει να “χώνουν” τη μύτη τους στην αυτοδιοίκηση.

Στις τελευταίες εκλογές αν θυμόμαστε καλά όλοι δήλωναν περήφανοι ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ υποψήφιοι.

Γιατί τόση πρεμούρα λοιπόν, σώνει και καλά να βρείτε κάποιον για να τον στηρίξετε…;

 

   Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα

                                                         “Ο Κύριος Έπαρχος”