Γύρισε… σελίδα το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ! Αρναουτάκης: Το θέατρο χρειάζεται την στήριξη όλων των φορέων, με πράξεις όχι μόνο με λόγια (pics+vids)

Γυρίζει και επίσημα σελίδα το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης, περνώντας κι επίσημα πλέον, στη νέα του εποχή.

Το βράδυ της Τετάρτης, παρουσία πλήθους τοπικών και κυρίως αυτοδιοικητικών φορέων – που αποτελούν και την ραχοκοκαλιά του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ – εκπροσώπων των τοπικών Μ.Μ.Ε. αλλά και φίλων του πολιτισμού, απ’ ολόκληρη την Κρήτη, η νέα διοίκηση του θεάτρου Κρήτης, οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία, μια γιορτή γνωριμίας με τους ανθρώπους που έχουν αναλάβει την τύχη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.

candia

tipografo prints

Η νέα πρόεδρος του Δ.Σ. Σοφία Μαλανδράκη

Είμαστε εδώ για να υποδεχθούμε τους ανθρώπους του πολιτισμού. Είμαστε ένα καινούργιο διοικητικό συμβούλιο, είναι η πρώτη φορά πρόεδρος του Θεάτρου, προέρχεται από την Περιφέρεια Κρήτης. Αυτό θέλουμε να είναι και το στίγμα μας, είμαστε το Θέατρο της Κρήτης, με έδρα τα Χανιά, είναι το θέατρο που αφορά την ενδοχώρα, που είναι από το Λασίθι μέχρι τα Χανιά“, σχολίασε στην διάρκεια δηλώσεων της η νέα πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ Σοφία Μαλανδράκη.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης

Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια, για την ανάπτυξη του Περιφερειακού Θεάτρου μας σε όλο το νησί, χρειάζεται την στήριξη όλων των φορέων, με πράξεις όχι μόνο με λόγια. Η Περιφέρεια θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι με πράξεις, στηρίζει όλη αυτή την προσπάθεια” σχολίασε από την πλευρά του, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

 

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, στο παλιό λιμάνι της πόλης των Χανίων, στην διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων οι μελλοντικές δράσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κρήτης.

Ακολουθεί απόσπασμα από το καλωσόρισμα της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεάτρου Κρήτης, Έφης Θεοδώρου.