Γιώργος Χονδράκης: Στις δημοτικές εκλογές καλούμαστε να επιλέξουμε τους καλύτερους

Tην υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» με επικεφαλής τον Ευτύχη Δαμιανάκη ανακοίνωσε ο Γιώργος Χονδράκης.

Σε αυτήν τονίζει: 

 

Στις εκλογές της 26ης Μαΐου, όλοι οι πολίτες καλούμαστε να συμμετέχουμε λαμβάνοντας τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας, του Δήμου Χανίων. Καλούμαστε να επιλέξουμε τα πρόσωπα εκείνα που πιστεύουμε ότι έχουν τις ικανότητες, τις γνώσεις, την εμπειρία, τη διάθεση, το μεράκι να εργαστούν συλλογικά και αποτελεσματικά, με βάση ένα ολοκληρωμένο αναπτυξιακό σχέδιο, για ένα Δήμο με άρτιες υποδομές, οικονομικά ισχυρό, κοινωνικά και περιβαλλοντικά ευαίσθητο, ψηφιακά σύγχρονο, που θα στηρίζει τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και τη νέα γενιά και θα αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους πολίτες.

candia

Είναι εποχή ενεργοποίησης, συμμετοχής και ευθύνης. Προτάσσοντας το κοινό καλό προκειμένου ο Δήμος Χανίων να καταφέρει να υπερβεί τις δυσκολίες και να αποκτήσει πρωτοποριακό ρόλο, όχι μόνο στην Κρήτη, αλλά πανελλαδικά.

Η απόφαση του Ευτύχη Δαμιανάκη να βγει μπροστά, προτάσσοντας την ανάγκη για συλλογική προσπάθεια, με αυτοδιοικητικές προτάσεις και λόγο όχι «στρογγυλό» είναι, κατά την άποψή μου, μία πρωτοβουλία που αξίζει να στηριχθεί, γιατί συγκεντρώνει αξιόλογες δυνάμεις, οι οποίες συμπορεύονται με κοινό βηματισμό, στη βάση ενός ξεκάθαρου προγραμματικού πλαισίου αρχών και θέσεων.

Αποδέχθηκα με χαρά την τιμητική πρόταση συμμετοχής στη Δημοτική Κίνηση «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά». Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε και πάλι τον Δήμο μας σημείο αναφοράς.

 

Γιώργος Χονδράκης
Ελεύθερος Επαγγελματίας