Για τα Πλακάλωνα “φωνάζουμε” από το 2017 αλλά το… πασάλειμμα πάει σύννεφο

Από τον Απρίλιο του 2017, η στήλη έχει καυτηριάσει την κατάσταση που επικρατεί στη θέση Πλακάλωνα, της Εθνικής οδού Χανίων – Κισσάμου, με την περίφημη καθίζηση.

Κατά καιρούς και μετά από τα δημοσιεύματα – τόσο του Κυρίου Έπαρχου – όσο και άλλων ΜΜΕ στα Χανιά, η αντιπεριφέρεια με πρωτοβουλία του κ. Απόστολου Βουλγαράκη, είχε προχωρήσει στην αποκατάσταση της ζημιάς.

Μόνο που εκ του αποτελέσματος έχει προκύψει πως αυτή η αποκατάσταση, όσες φορές κι αν επιχειρήθηκε από τα συνεργεία, “σημαδεύτηκε” ουσιαστικά από… αστοχίες.

Φωτογραφία από τον Απρίλιο του 2017, όταν ξεκινήσαμε τα δημοσιεύματα για την περίφημη καθίζηση

Πριν από λίγες ώρες, ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο επίμαχο σημείο, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Το οδόστρωμα όμως εδώ και καιρό πάλι, βρίσκεται σε ομολογουμένως κάκιστη κατάσταση, ενώ στο σημείο τα σημάδια μιας πιθανής νέας καθίζησης, είναι κάτι παραπάνω από εμφανή.

Ακόμη κι αν σταθούμε τυχεροί – προφανώς και χρειάζεται τύχη για να την βγάλεις καθαρή όταν διέρχεσαι οδικώς από το εν λόγω  σημείο – ο χειμώνας όμως έρχεται και με τις πρώτες βροχές, το πρόβλημα με μαθηματική ακρίβεια, θα επανεμφανιστεί.

Τα συνεργεία της αντιπεριφέρειας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παρέμβουν άμεσα, διότι ο κίνδυνος είναι όχι μόνο ορατός αλλά και μεγάλος!

Προφανώς  δεν υπάρχει χρόνος γα χάσιμο και προφανέστατα αυτή τη φορά, η αντιμετώπιση δεν πρέπει να γίνει με επιφανειακό τρόπο. Η παρέμβαση χρειάζεται να είναι ουσιαστική και σοβαρή.

Όχι άλλα πασαλείμματα Κύριοι…

 Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα

                                                  “Ο Κύριος Έπαρχος”