Γενέθλια στην Κρήτη στα χρόνια του κορωνοϊού – Κατέβασαν την τούρτα με σχοινί (video)

Μπορεί να «Μένουμε Σπίτι» λόγω του κορωνοϊού, μπορεί να οφείλουμε να τηρούμε συγκεκριμένες αποστάσεις, όμως τα γενέθλια είναι γενέθλια και οι γείτονες της Μαρίας στην Κρήτη το γνωρίζουν καλά.

Έτσι βρήκαν έναν ιδιαίτερα ευφάνταστο τρόπο για να της ευχηθούν για τα 40α της γενέθλια. Με δυνατή μουσική, ανάλογη της περίστασης και με μία τούρτα που κατέβασαν στο μπαλκόνι της με σχοινιά, της είπαν τα χρόνια πολλά!

Η Μαρία Βραχασωτάκη συγκινημένη μιλώντας στο cretapost, τόνισε «Ήταν τα πιο όμορφα γενέθλια μου. Στα 40 μου έτη εκεί που όλα είναι δύσκολα ξαφνικά όλα γίνονται μαγικά αισιόδοξα.

candia

Φέτος κατάλαβα ότι είμαι τυχερός άνθρωπος που ο Θεός με έστειλε στην πιο όμορφη γειτονιά, στη γειτονιά που ζουν άγγελοι στη γη.

Στα 40 έτη απέκτησα μια καινούργια οικογένεια. Δεν πίστευα ποτέ ότι σε ένα μέρος του πλανήτη θα κατοικούν τόσο δοτικοί άνθρωποι όλοι μαζί. Έτρεχαν τα μάτια μου από χαρά, έτρεμε η ψυχή μου από τα συναισθήματα».

Εκτός από το τραγούδι και την τούρτα οι γείτονες της άφησαν και δώρα στην είσοδο της πολυκατοικίας της.

Αυτό που υπόσχεται τώρα εκείνη είναι πως μόλις βγουν από την καραντίνα θα τους γνωρίσει έναν – έναν ξεχωριστά. «Ακόμα και στα πιο δύσκολα όλοι μαζί μπορούμε».

Πηγή: cretapost.gr