Γ’ Εθνική: Με ΠΟΑ για την παραμονή η Παλαιόχωρα

Σπουδαίο παιχνίδι με το οποίο αν πάρει το τρίποντο κλειδώνει και την παραμονή της στην κατηγορία δίνει το μεσημέρι της Κυριακής στην Κάντανο η Παλαιόχωρα.

Η Ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη υποδέχεται τον ΠΟΑ, ο οποίος επιζητά επίσης βαθμό ή βαθμούς, έχοντας τον ίδιο στόχο με την Παλαιόχωρα. Οι γηπεδούχοι έχουν 23 βαθμούς και βρίσκονται στην 3η θέση, ενώ οι Ηρακλειώτες έχουν 21 από την 5η θέση.

candia

Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Δρακάκη ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής όμως δεν θα έχει τις υπηρεσίες του Κοντογιάννη, του οποιου ήταν η σειρά να συμπληρώσει κάρτες.

Για τον ΠΟΑ Ο Μναόλης Σουτζής έχει δύο απουσίες, αύτη του τιμωρημένου Χατζηανδρέου αλλά και του τραυματία Φραγκιαδάκη.

Κρητικό ντέρμπι θα διεξαχθεί στα Ζωνιανά, εκεί όπου ο Ερμής υποδέχεται την ΑΕ Μυλοποτάμου. Οι δύο ομάδες μάχονται με φόντο την παραμονή στην κατηγορία, ενώ οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση με 11 βαθμούς, και η ΑΕ Μυλοποτάμου στην προτελευταία θέση με 15. Ο Δημήτρης ΒΟλονάκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κορτσινίδη και Ραπτάκη, ενώ για την ΑΕΜ ο Μποτωνάκης δεν θα αγωνιστεί λόγω τιμωρίας και ο Σηφάκης λόγω τραυματισμού.

Ο πρώτος Ηρόδοτος αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα του Φωστήρα που καίγεται για βαθμούς από την 7 θέση με 18 βαθμούς.

Όσον αφορά την ομάδα της Ιεράπετρας, ταξιδεύει για την Αθήνα εκεί που θα φιλοξενηθεί από το Φωστήρα ενώ την αγωνιστική θα ολοκληρώσει το παιχνίδι Αιγάλεω – Κηφισιά.