Φιλοζωική εκδήλωση από το Δήμο Πλατανιά – Τραγουδούν οι “Εντέχνως λαϊκοί”

Στα αδέσποτα και κακοποιημένα ζώα θα είναι αφιερωμένη η εκδήλωση της 9ης Αυγούστου, με διοργανωτές τον Δήμο Πλατανιά και το ξενοδοχείο Porto Platanias.

Θα πραγματοποιηθεί στο λιμανάκι που βρίσκεται κάτω από το ξενοδοχείο στις 8 το βράδυ της Τετάρτης, με το συγκρότημα “Εντέχνως λαϊκοί” να συμμετέχει αφιλοκερδώς για να διασκεδάσει όσους δώσουν το “παρών”.

candia

Το κάλεσμα της 5μελούς επιτροπής του δήμου για τα αδέσποτα:

“Κατά τη διάρκεια της συναυλίας δίπλα στη θάλασσα αποφασίσαμε να βραβεύσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων μέσα απο τρεις εξαιρετικούς αστυνομικούς, που με μοναδικό τρόπο συμβάλλουν στον περιορισμό της κακοποίησης των ζώων, το Πυροσβεστικό Σώμα του νομού μας μέσα απο τον Διευθυντή του για την πάντα άμεση ανταπόκρισή του σε απεγκλωβισμούς ζώων, τα παιδιά του Γυμνασίου Βουκολιών για την ιδιαίτερη φιλοζωική τους δράση και στο πρόσωπό τους όλα τα σχολεία που, παιδιά και εκπαιδευτικοί, με ευαισθησία αντιμετωπίζουν το θέματα των αδέσποτων και τέλος εκείνους τους κτηνιάτρους Έλληνες και ξένους, που προσφέρουν όσο μπορούν στην υπόθεση των αδέσποτων ζώων.

Το κάλεσμα στην όμορφη αυτή βραδιά το απευθύνουμε και σε όλους τους ξένους επισκέπτες του νησιού μας για να μπορέσουν να δουν και να διαπιστώσουν και την άλλη πλευρά της χώρας μας και του νησιού μας  απέναντι στα ζώα , αυτή του σεβασμού και  της προστασίας τους .

Όλοι λοιπόν στις 9 Αυγούστου στις οκτώ το βράδυ στη συναυλία με το υπέροχο συγκρότημα ” Εντέχνως λαϊκοί ”  μαζί με τα κατοικίδιά μας για τραγούδι, χορό, μουσική, τσικουδιά και χορτοφαγικές μπουκιές, βραβεία και γιατί όχι και κολύμπι.

Η είσοδος φυσικά ελεύθερη!”