Ευχές για καλή σχολική χρονιά από τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Ν.Καλογερή (pics+video)

Ευχές σε μαθητές μοίρασε σήμερα το πρωί ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ.Νίκος Καλογερής που επισκέφτηκε τρεις σχολικές μονάδες

Με τις θερμότερες ευχές για μια καλή σχολική χρονιά, σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης, στο 2ο Γυμνάσιο Χανίων και στο 2ο Γενικό Λύκειο Χανίων στην Κοραή ο καθιερωμένος αγιασμός, υπό το βλέμμα του νέου Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκου Καλογερή.

“Είμαστε εδώ σε μια σημαντική μέρα για τη νεολαία μας για να τους πούμε στους μαθητές ότι είμαστε δίπλα τους ως τοπική αυτοδιοίκηση και να τους προτρέψουμε να είναι συνεπείς και να δείξουν ενδιαφέρον σε μια πολύτιμη περίοδο της ζωής τους. Είναι μια περίοδο μάθησης και γνώσης, όπως και διαμόρφωσης του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς τους” ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο κ.Καλογερής.

Νωρίτερα ο κ.Καλογερής είχε παρευρεθεί στον αγιασμό του 5ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου στη Νέα Χώρα.

 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εκδόθηκε αργότερα, από το γραφείο του κ. Καλογερή

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής, επισκέφθηκε σήμερα Σχολεία των Χανίων με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Συγκεκριμένα, παραβρέθηκε στον Αγιασμό του 5ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου στη Νέα Χώρα, του 2ου Γυμνασίου Χανίων και του 2ου Γενικού Λυκείου Χανίων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο του εκπαιδευτικού υπογραμμίζοντας ότι το ελληνικό σχολείο διαθέτει παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει εκπαιδευτικούς, που εμπνέουν τα παιδιά και με τον τρόπο ζωής τους και σκέψης τους αποτελούν, παράδειγμα προς μίμηση. Ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς υγεία, καλή δύναμη και καλή πρόοδο τονίζοντας πως η πρόοδος και η επιτυχία των μαθητών μας αποτελεί όφελος για όλη την κοινωνία. Κλείνοντας, υποσχέθηκε πως η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους στηρίζοντας το σημαντικό έργο τους.