Ευαγγελία Αραβανή: Ερωτευμένη με γνωστό επιχειρηματία!

Η Ευαγγελία Αραβανή φαίνεται πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Το 2017 είναι η χρονιά της, καθώς όχι μόνο τα πάει περίφημα στην επαγγελματική της ζωή, αφού θα είναι η παρουσιάστρια του “Ελλάδα έχεις ταλέντο!” αλλά είναι και full in love. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, στην εφημερίδα Secret, η ξανθιά καλλονή διατηρεί σχέση με τον νεαρό επιχειρηματία, Σωτήρη Πανούση. Η παρουσιάστρια ζει τον απόλυτο έρωτα μαζί του, αλλά προσπαθεί να το κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό.

Η πρώτη φορά που απαθανατίστηκαν μαζί, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ήταν σε κοινές τους διακοπές στο νησί της Πάτμου. Μάλιστα, το ειδύλλιο της Ευαγγελίας και του Σωτήρη δεν είναι φρέσκο, αλλά έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες. Είναι γνωστό, ότι η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ κρατάει κρυφή την προσωπική της ζωή και αποφεύγει να μιλάει για αυτή. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων, με τον επιχειρηματία να εντυπωσιάζεται  με την εξωτερική εμφάνιση αλλά και τον δυναμικό χαρακτήρα της Ευαγγελίας Αραβανή.
Ο Σωτήρης Πανούσης είναι ο γιος του Παναγιώτη Πανούση, της γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας ΑΤΤΙΚΑΤ και είναι αρκετά εργατικός και δραστήριος, ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καθημερινά εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό.
tlife.gr