Έστησαν “μάντρα” – παραμάγαζο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Πλατεία του Άι Γιάννη – “Πετάνε” οι πωλήσεις… (pics)

Πλατεία Αγίου Ιωάννη Πόλη Χανιά: Σημείο πώλησης μεταχειρισμένων οχημάτων!

Αν αυτό σας ακούγεται ως υπερβολή, το φωτογραφικό υλικό που παραθέτουμε, είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας πως στην περιοχή, έχει στηθεί “παραμάγαζο” τις τελευταίες εβδομάδες.

Ημερομηνία λήψης: 8/08/2019

Όπως βλέπετε, οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί σε εντελώς διαφορετικές ημερομηνίες μεταξύ τους – και πάντα στο ίδιο ακριβώς σημείο – βρίσκονται διαφορετικά… μοντέλα τα οποία αναζητούν ενδιαφερόμενους αγοραστές.

candia
Ημερομηνία λήψης: 02/8/2019

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι δουλειές πηγαίνουν περίφημα για το… μαγαζί και οι πωλήσεις πετάνε. Αλήθεια είναι επίσης και το γεγονός ότι στο παρελθόν, τέτοιου είδους “επιχειρήσεις” είχαν στηθεί και σε άλλες “εμπορικές πιάτσες” των Χανίων…

tipografo prints
Ημερομηνία λήψης:18/08/2019

Προφανώς και οι αρμόδιες αρχές επιβάλλεται να παρέμβουν σε αυτό το αλισβερίσι, προφανέστατα μιλάμε για παράνομη δραστηριότητα και είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι η δράση αυτή, επιβάλλεται να τερματιστεί.

Υ.Γ

Αν κάποιος προσέξει τα αναγραφόμενα πωλητήρια – τα οποία εμείς ελέω προσωπικών δεδομένων έχουμε αλλοιώσει – αλλά βρίσκονται στην διάθεσή μας – θα διαπιστώσει πως σε όλες τις… πωλήσεις ο τηλεφωνικός αριθμός επικοινωνίας μεταξύ του “μαντρά” και των ενδιαφερομένων, είναι ο ίδιος…

                                           Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα

                                                   ” Ο Κύριος Έπαρχος”