ΕΠΣΡ | Ορίστηκαν οι ημιτελικοί του Κυπέλλου

Μέσα σε ακριβώς ένα μήνα θα κριθεί ο φετινός νικητής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ρεθύμνου. Η ΕΠΣ Ρεθύμνου και η επιτροπή Κυπέλλου όρισε χθες τις δύο αγωνιστικές της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης των εκπλήξεων.

Πιο συγκεκριμένα, η ΕΠΣ Ρεθύμνου, όρισε για τις 15 Φεβρουαρίου την διεξαγωγή των πρώτων αναμετρήσεων των ζευγαριών ΑΕ Μυλοποτάμου – Ρεθυμνιακός και Άρης Ρεθύμνου – Επισκοπή, ενώ στις 8 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγώνες ρεβάνς.

candia

Μετά από την ολοκλήρωση των δύο αγωνιστικών της ημιτελικής φάσης, θα προκύψει το ζευγάρι του μεγάλου τελικού για την ανάδειξη του Κυπέλλου Ρεθύμνου 2017, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

tipografo prints

Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 15.30 το απόγευμα σε Πέραμα και Μισίρια. Στο Πέραμα θα παίξουν ΑΕ Μυλοποτάμου – Ρεθυμνιακός και στα Μισίρια, Άρης Ρεθύμνου – Επισκοπή. Οι επαναληπτικοί σε Σοχώρα και Επισκοπή θα διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Μαρτίου, με τη ρεβάνς Ρεθυμνιακός – ΑΕΜ να έχει οριστεί στις 15.00 και αυτή του Επισκοπή – Άρης στις 19.00 υπό το φως των προβολέων.

Αναλυτικά:

Δ’ Φάση (Διπλοί Αγώνες)
1η αγωνιστική
Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου (15.30)
14. ΑΕ Μυλοποτάμου – Ρεθυμνιακός (Περάματος).
15. Άρης Ρεθύμνου – Επισκοπή (Μισιρίων).
2η αγωνιστική
Τετάρτη 8 Μαρτίου (15.00)
14. Ρεθυμνιακός – ΑΕ Μυλοποτάμου (Ρεθύμνου).
Τετάρτη 8 Μαρτίου (19.00)
15. Επισκοπή – Άρης Ρεθύμνου (Επισκοπής).

Τελικός
Τετάρτη 15 Μαρτίου
16. Νικητής 14 – Νικητής 15