Επιστροφή στην αγωνιστική δράση ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES

Σε αγωνιστική δράση επιστρέφει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES ο οποίος την Τετάρτη (19/2) στις 15:00 θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Α1.

Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη αποστολή εντός έδρας για την ομάδα του Ηλία Μαχαίρα, ένα παιχνίδι καθοριστικό εν όψει της συνέχειας, καθώς ο ΠΑΟΚ μοιράζεται τον ίδιο στόχο με τον Ναυτικό Ομιλο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Τρίτη το απόγευμα χωρίς προβλήματα και στη διάθεση του τεχνικού του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES βρίσκονται οι εξής παίκτες: Λεβεντάκης, Σαρτζετάκης, Νάστραν, Μπατάκης, Βουλγαράκης, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Μπανίσεβιτς, Αγιωργούσης, Τριποδάκης, Μανιουδάκης, Αποστολάκης, Παπαδάκης.

candia

Να σημειωθεί ότι ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων θα έχει την ευκαιρία το Σαββατοκύριακο να δώσει δύο ακόμα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο για την 16η αγωνιστική το Παλαιό Φάληρο, ενώ την Κυριακή θα ακολουθήσει το εξ αναβολής παιχνίδι για την 14η αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό.

tipografo prints