Την πινακίδα έξω από το ΠΒΚ την πήρε ο διάολος αλλά δε βαριέσαι βρε αδερφέ…

Δεν είναι μόνο το Εθνικό αλλά και το Επαρχιακό Οδικό δίκτυο των Χανίων που είναι για… κλάματα.

Δεν είναι μόνο οι πινακίδες με τα τοπωνύμια, που έχουν γίνει “σουρωτήρια” από το Κρητικό έθιμο των άσκοπων πυροβολισμών που κάποιοι μα@&%@ εξαντλούν εκεί την οπλική τους βαρβατίλα.

Είναι όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα ακόμη ΜΑΖΙ, που δημιουργούν μια εικόνα που σίγουρα δεν αξίζει στο νησί.

Πέραν της ανεπάρκειας διεκδίκησης και υλοποίησης σημαντικών έργων υποδομής (μια διαχρονική αλήθεια των Χανίων εδώ και πολλά χρόνια, χωρίς να φταίει πάντα το… κακό Ηράκλειο) είναι και η αδυναμία επίλυσης απλών καθημερινών ζητημάτων, που η διευθέτηση τους, το μόνο που απαιτεί, είναι η επιστράτευση του… κοινού νου!

Ένα χαρακτηρισμό παράδειγμα, η έρμη η ταμπέλα που βρίσκεται τοποθετημένη (πλέον όχι στην ολότητα της), έξω από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Πεδίου Βολής Κρήτης, στον κυκλικό κόμβο.

Η συγκεκριμένη πινακίδα βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση, αφενός λόγω της βλακείας κάποιων ανεγκέφαλων που θέλησαν να γράψουν τις πα@&@ιες τους πάνω της και αφετέρου εξαιτίας της… φυσικής φθοράς ελέω παλαιότητας.

Ο συγκεκριμένος δρόμος, συνδετήριος του αερολιμένα “Δασκαλογιάννης” με την πόλη των Χανίων, ως προς τη συντήρηση του, ανήκει στην Περιφέρεια Κρήτης. Επειδή πιάνουμε “πονεμένο” θέμα, διαχρονικά άλυτο για το οποίο τώρα που έρχονται εκλογές, κάποιοι θα δεσμευθούν πως θα μας το λύσουν – εσείς δεν είναι ανάγκη να τους πάρετε στα σοβαρά.  Το πιο πιθανό είναι να απογοητευθείτε άρα κι εμείς τουλάχιστον σήμερα, δεν θ’ ανοίξουμε το “μεγάλο” κεφάλαιο.

Θα ζητήσουμε όμως το απολύτως αυτονόητο: Αφού είσαστε αναποτελεσματικοί (το λέω όσο πιο σικ γίνεται) τουλάχιστον πάρτε μια πρωτοβουλία, για να γίνει κάτι με την πινακίδα. Δεν είναι ανάγκη να επιστρατεύσει πάλι το φιλότιμο του, ο καλόψυχος Νίκος Μουδάκης, για να κάνει τη δική σας δουλειά, όπως κατ’ επανάληψη έχει συμβεί στο ΒΟΑΚ.

Αλλάξτε την πινακίδα ρε…  Γι’ αυτό σας έχουμε εμπιστοσύνη πως μπορείτε να τα καταφέρετε,  για το ζωτικό αναπτυξιακό έργο της οδικής “σύνδεσης” πάλι όχι! ΞΕΚΑΘΑΡΑ…

Είναι ντροπή να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση ενώ η τουριστική σεζόν βρίσκεται προ των πυλών.

Ανασκουμπωθείτε λοιπόν Κύριοι..

                                              Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                       Ο “Κύριος Έπαρχος”