Ενοχλημένος ο Περιφερειάρχης Κρήτης με το “κράτος” των Αθηνών

Για τα χρήματα που δεν έχουν ακόμη εκταμιευθεί και αφορούν σε έργα του Βόρειου Οδικού Άξονα αλλά και για την απουσία, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατά τη διάρκεια της συμφωνίας μεταξύ, της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων να χρηματοδοτήσει την κατασκευή του νέου Αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου αναφέρθηκε τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου από τα Χανιά όπου βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Ο κ. Αρναουτάκης δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για τα παραπάνω τονίζοντας παράλληλα πως, για τα εν λόγω θέματα είναι ενήμεροι, τόσο ο τωρινός Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο σημερινός αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, σχολίασε με καυστικό τρόπο την απουσία, της τοπικής Αυτοδιοίκησης για αποφάσεις που όπως υποστήριξε “λαμβάνονται εν κρυπτώ”.

candia

Σε ότι αφορά τα χρήματα για τις εργασίες στον Β.Ο.Α.Κ., ο Σταύρος Αρναουτάκης σημείωσε πως, “όταν έχεις 25 εκατομμύρια ευρώ το Υπουργείο για την οδική ασφάλεια του ΒΟΑΚ και δεν τη δίνει ούτε στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης ούτε σ’ εμάς, κάτι συμβαίνει. Δεν είναι δυνατόν 25 εκατ. ευρώ να είναι “παρκαρισμένα” πάνω στο Υπουργείο. Δεν έχουμε Υπηρεσίες; Οι μηχανικοί οι δικοί μας έβγαλαν άλλα πανεπιστήμια από τους μηχανικούς των Αθηνών;” Ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

tipografo prints