Ενημερωτικά φυλλάδια και συμβουλές σε μαθητές από την τροχαία Χανίων (pics+video)

Ο Διοικητής του τμήματος τροχαίας Χανίων κ.Βλαχάκης προανήγγειλε αυστηρούς ελέγχους σε σχολικά και τουριστικά λεωφορεία.

Για μια ακόμη χρονιά με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς η Τροχαία Χανίων βρέθηκε σήμερα το πρωί έξω από σχολικές μονάδες πραγματοποιώντας διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, με τους κανόνες για σωστή και ασφαλή κυκλοφοριακή αγωγή.

Η πρώτη στάση ήταν στο 12 και 18ο Δημοτικό σχολείο στον Κουμπέ όπου παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Χανίων κ.Σημανδηράκης με την τροχαία να μοιράζει σε γονείς και μαθητές ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές και κανόνες για το πως θα πρέπει να κυκλοφορούν στο δρόμο είτε ως πεζοί είτε  ως συνεπιβάτες σε οχήματα.

candia

Όπως ανέφερε ο Διοικητής του τμήματος τροχαίας Χανίων κ.Γιάννης Βλαχάκης “Εύχομαι σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή σχολική χρονιά. Η υπηρεσία μου, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για είναι κοντά στο μαθητικό κοινό. Η υπηρεσία σχεδιάζει να κάνει συχνές επισκέψεις στα σχολεία προκειμένου οι μαθητές να ενημερωθούν για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, ενώ θα γίνουν συνεχής αυστηροί και εντατικοί έλεγχοι στα σχολικά λεωφορεία όπως και στα τουριστικά που διενεργούν εκδρομές. Επίσης σήμερα διανέμονται, με πρωτοβουλία της Ελληνικής αστυνομίας, φυλλάδια με συμβουλές και κανόνες για το πως θα πρέπει να κυκλοφορούν στο δρόμο είτε ως πεζοί είτε  ως συνεπιβάτες σε οχήματα”.

tipografo prints