Ενδιαφέρεσαι για τα τουριστικά επαγγέλματα…; Έλα την Παρασκευή στο Kalliston Resort, στην “Ημέρα καριέρας” του Ομίλου Atlantica Hotels & Resorts 

Ημέρα καριέρας διοργανώνει σε λίγες ώρες στα Χανιά, ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα. Στην περιοχή του Γλάρου, στο ξενοδοχείο Atlantica Kalliston Resort (Παρασκευή 13/12/2019 11:00-19:00)

Πρόκειται για την Atlantica, ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα του τουριστικού κλάδου, που εγγυάται εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, πολύ καλές αποδοχές και δυνατότητες εξέλιξης, σε επαγγελματίες του τουρισμού. Η ημέρα καριέρας, θα φιλοξενηθεί στη ναυαρχίδα του ομίλου στα Χανιά, στο ξενοδοχείο Atlantica Kalliston Resort

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Ομίλου. 

Γίνει μέλος του πιο γρήγορου ανελισσόμενου ξενοδοχειακού ομίλου στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Atlantica Hotels & Resorts διοργανώνει ανοικτή ημέρα καριέρας, την Παρασκευή 13-12-2019, στο ξενοδοχείο Atlantica Kalliston Resort, στον Γλάρο Νέας Κυδωνίας και θα υποδεχθεί τους ενδιαφερόμενους από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Οι νέες θέσεις για τη σεζόν 2020, αφορούν τα τμήματα της κουζίνας, σέρβις, οροφοκομίας, συντήρησης, γενικών καθηκόντων, υποδοχής κτλ.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6940439328 κ. Δημήτρης Τσάκλας.