Ένας τρελός, τρελός κόσμος: 10 παράξενα πράγματα που απαγορεύονται στον πλανήτη ΓΗ!

Ναι, υπάρχει χώρα που απαγορεύει στους κατοίκους της να φοράνε μπλε jeans.

Ο κόσμος είναι ένα μέρος με πολύ παράξενα πράγματα. Και δεν εννοούμε αυτά που μας έχει χαρίσει η φύση.

Μιλάμε για… τρελά πράγματα, από εκείνα που μόνο ο ανθρώπινος νους μπορεί να σκεφτεί να δημιουργήσει.

candia

Βέβαια, άλλο τόσο τρελές είναι και οι απαγορεύσεις που ισχύουν σε πολλές χώρες του πλανήτη! Από τα «απαγορευμένα», άλλα είναι τόσο παράξενα που προκαλούν γέλιο αλλά και απορία για το πώς απαγορεύτηκαν!

Δες  παρακάτω 10 θεότρελες απαγορεύσεις για πράγματα που δεν πάει το μυαλό σου.

Bonus: Υπάρχει και η Ελλάδα μέσα!

Στον Καναδά απαγορεύονται οι… στράτες! Αυτό σημαίνει πως τα μωρά θα μπουσουλάνε μέχρι να αρχίσουν να περπατούν από μόνα τους ενώ αν έχεις στράτα σπίτι σου κινδυνεύεις με πρόστιμο 100.000 δολαρίων.
Στην Ρώμη απαγορεύεται να έχεις χρυσόψαρο. Ναι, καλά διάβασες. Η λογική λέει πως δεν υπάρχει αρκετό οξυγόνο στην γυάλα και μπορεί το ψάρι να τυφλωθεί. Ο,τι κατάλαβες, κατάλαβες…
Ο Άγιος Βαλεντίνος απαγορεύεται να εορταστεί στο Πακιστάν, την Ινδονησία και την Σαουδική Αραβία. ΟΚ, αυτό είναι λογικό καθώς μιλάμε για 3 φανατικές μουσουλμανικές χώρες.
Στην μακρινή Σινγκαπούρη, αν σε δουν να μασάς τσίχλα έχεις πρόβλημα.Εκτός από το πρόστιμο κινδυνεύεις και με φυλάκιση!
Στη Ρωσία, την Λευκορωσία και το Καζακστάν απαγορεύονται τα μεταξωτά εσώρουχα. Ο λόγος; Έχουν κάτω από 6% βαμβάκι και κρίθηκαν ανθυγιεινά.
Απαγορεύεται να μείνεις από βενζίνη στην Γερμανία. Ναι, καλά διάβασες! Αν μείνεις από βενζίνη, τότε πληρώνεις 100 ευρουλάκια ως πρόστιμο.
Μαγιονέζα, κέτσαπ και βινεγκρέ… ΝΟ! Στη Γαλλία απαγορεύεται στα σχολεία η χρήση τους ώστε τα παιδιά να έχουν σωστή διατροφή. ΟΚ, λογικό..
Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι τελικά, όντως! Στη Ρώμη απαγορεύεται να βγάλεις το σκυλάκι σου βόλτα. Και αν το κανεις και σε δουν, 700 ευρώ πρόστιμο για σένα και τον τετράποδο φίλο σου.
Στην Ελλάδα απαγορεύονται τα ψηλοτάκουνα, αλλά μόνο στους αρχαιολογικούς χώρους.
Τέλος, τα μπλε jeans είναι απαγορευμένα στην αγαπημένη Βόρειο Κορέα! Ο λόγος; Επειδή το μπλε θυμίζει (!) τις ΗΠΑ…

newsbomb.gr