Εναρξη συνεργασίας με Ζιαμπάρη και δημιουργία Ακαδημιών ανακοίνωσε ο ΑΟΧ

Στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟΧ Κισσαμικού, ανήκει πλέον κι επίσημα, ο Νίκος Ζιαμπιάρης ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Το βιογραφικό του

Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1991 και η πρώτη του επαγγελματική εμπειρία ήταν τη σεζόν 2010-11 στη Football League 2 με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών.Στη συνέχεια πήρε “γεύση” από τη Super League μένοντας μιάμιση σεζόν στην Κέρκυρα, για να ακολουθήσει η Football League και η Καβάλα. Επόμενος σταθμός του το 2013 ο Φωστήρας, όπου μετά από γεμάτη σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή, τη φανέλα του οποίου φόρεσε με επιτυχία σε Football League και Super League (83 συμμετοχές, μαζί με το Κύπελλο Ελλάδας και 3 γκολ). Το α’ μισό της σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και το β’ στην Κύπρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Την περασμένη σεζόν ήταν βασικό στέλεχος του Ηρακλή (24 συμμετοχές – 3 γκολ).

candia

Οι δηλώσεις του παίκτη:

tipografo prints

 «Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η παρουσία του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη. Τόσο ο προπονητής, όσο και συμπαίκτες που είχα που αγωνίστηκαν ή αγωνίζονται στην ομάδα, μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τη διοίκηση και γενικότερα για την ομάδα. Δε χρειάστηκε πολλή ώρα να το σκεφτώ και η συμφωνία με τον πρόεδρο ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά. Δε χρειάζονται να πούμε πολλά λόγια, τα υπόλοιπα στο γήπεδο μέσα από σκληρή δουλειά».

Δημιουργία Ακαδημιών

Εν τω μεταξύ, μία σημαντική συνεργασία σε επίπεδο Ακαδημιών ανακοινώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (15/07), στο πλαίσιο της χοροεσπερίδας που διοργάνωσε ο Κρ. Αστέρας στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Ροκάκης και ο πρόεδρος του Κρ. Αστέρα Νεκτάριος Μαρκουλάκης ανακοίνωσαν την έναρξη συνεργασίας σε επίπεδο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά με τον Κρ. Αστέρα και τους Νέους Χανίων. Οι Ακαδημίες αυτές θα λειτουργούν υπό την επίβλεψη και την καθοδήγηση της ΠΑΕ.

Σκοπός του εγχειρήματος είναι η δημιουργία ενός Δικτύου συνεργαζόμενων Ακαδημιών με την ΠΑΕ Χανιά και στο πλαίσιο αυτό θα υπογραφεί ένα μνημόνιο μακροχρόνιας συνεργασίας για την παρακολούθηση, εξέλιξη-διαμόρφωση των ποδοσφαιριστών, με στόχο τη στελέχωση αρχικά των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ (ομάδες “Κ”) και μετέπειτα της πρώτης ομάδας.

Στο Δίκτυο αυτό, όπου συγκαταλέγεται και η Ακαδημία του Κισσαμικού, εκτός των Κρ. Αστέρα και Νέων Χανίων, θα ενταχθούν και άλλες Ακαδημίες των Χανίων με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού Δικτύου, υπό την επίβλεψη της ΠΑΕ.

Το πλάνο, το πλαίσιο συνεργασίας, οι στόχοι, ο τρόπος λειτουργίας του Δικτύου και τα οφέλη που θα προκύψουν για το χανιώτικο ποδόσφαιρο θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες σε συνέντευξη Τύπου.