Ένα καταπληκτικό βίντεο και φωτογραφίες με τη ζωή του Κάρολου Καμπελόπουλου που λάτρεψε τα Χανιά…

Ήταν ίσως μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στο χώρο της κομμωτικής και της γλυπτικής του 20ου αιώνα, καθώς στα χέρια του εμπιστεύτηκαν τα μαλλιά τους η Μαρία Κάλλας, η Μπριτζίτ Μπαρντό, η Σοφία Λόρεν, η Σοράγια, η Μαρτίν Καρόλ, η Κατρίν Ντενέβ, η Μελίνα Μερκούρη και χιλιάδες άλλες ντίβες και σταρ του περασμένου αιώνα.

Αποτέλεσε πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό και στο διεθνές jet set για πολλά χρόνια και μέχρι και σήμερα όλοι θυμούνται τον  Κάρολο Καμπελόπουλο, ως τον έλληνα εκείνο που κατάφερε χάρη στο πείσμα και στην τόλμη του να ξεπεράσει στον επαγγελματικό του στίβο κάθε άλλο συνάδελφό του.

Τις τελευταίες ώρες, αυτός ο υπέροχος κοσμοπολίτης που διάλεξε τα Χανιά, για να τους αφιερωθεί, πέταξε για τον ουρανό, αφήνοντας πίσω του μια ιδιαίτερα πλούσια παρακαταθήκη, την οποίαν τα Χανιά, οφείλουν να αξιοποιήσουν.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε αυτή την μοναδική προσωπικότητα, σε ένα αφιέρωμα που είχε γίνει γι’ αυτόν, που αλλού…, στην αγαπημένη του γη, τα Χανιά.

Το eparxies.gr, έχει στη διάθεση του και φωτογραφικό υλικό  από τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις του αείμνηστου Κάρολου Καμπελόπουλου, πριν από λίγους μήνες, στο Μοναστήρι του, τον χώρο που θα θυμίζει για πάντα στους κοσμοπολίτες, πως ο Κάρολος, ήταν μια εξόχως ξεχωριστεί προσωπικότητα, που λάτρεψε όσο λίγοι τα Χανιά…