Έλληνας τηλεπαρουσιαστής έτρεχε να γλιτώσει από πυροβολισμούς!

Σε ένα απίστευτο όσο και επικίνδυνο περιστατικό ενεπλάκη Έλληνας παρουσιαστής που κυριολεκτικά έτρεχε να γλιτώσει από πυροβολισμούς!

Ο λόγος για τον Γιώργο Λέντζα. Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτηση του ο ίδιος, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γνωστός παρουσιαστής βρίσκεται στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Ρίο ντε Τζανέριο για τα γυρίσματα της νέας εκπομπής του Footballstoriestv, που θα δούμε από τον Σεπτέμβριο στον ΑΝΤ1.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, την ώρα που ετοιμάζονταν να παίξουν ποδόσφαιρο με μια ομάδα της φαβέλας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από συμμορίες.

«Σήμερα στα γυρίσματα του footballstoriestv, συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομάδα της φαβέλας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω.

Δεν είναι αυτό που με σόκαρε τόσο, όσο το ότι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξώφαλτση.

Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία», έγραψε ο Γιώργος Λέντζας.