Ελεύθεροι και οι τρεις για το “γάζωμα” αυτοκινήτου στο Καστέλλι

Ο 27χρονος παρουσίασε οπτικό υλικό που αποδεικνύουν ότι την ώρα των πυροβολισμών, βρισκόταν σε άλλο χωριό

Απολογήθηκε ο 27χρονος για την υπόθεση των πυροβολισμών σε όχημα κτηνοτρόφου στο Καστέλλι Πεδιάδος στο Ηράκλειο. Αναφορικά με τα δύο ξαδέρφια του που αναζητούνταν καθώς φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση, εμφανίστηκαν αυθορμήτως για να απολογηθούν.

Και οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Ειδικότερα τους επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και η εμφάνιση κάθε πρώτο πενθήμερο στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 27χρονος, ο οποίος απολογήθηκε πρώτος, εμφάνισε οπτικό υλικό από διάφορες κάμερες ασφαλείας που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του, ότι δηλαδή πριν, κατά την διάρκεια και μετά τους πυροβολισμούς βρισκόταν σε άλλο χωριό. Για παράδειγμα εμφανίζεται 8 λεπτά πριν τους πυροβολισμούς να ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ στο Αρκαλοχώρι.

Η συνήγορος του κ. Εύη Γρηγοράκη δήλωσε στο Cretalive ότι αποδείχθηκε ξεκάθαρα ότι δεν ήταν στον τόπο του συμβάντος με βάση το οπτικό υλικό που αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα. Η ίδια τόνισε ότι ευελπιστούν ότι ο εντολέας της θα απαλλαχτεί με βούλευμα και θα παύσει η ποινική δίωξη σε βάρος του.

Σε ότι αφορά στους άλλους δυο, επίσης αρνήθηκαν την κατηγορία. Ισχυρίστηκαν ότι δεν έχουν καμία σχέση και ανέφεραν ότι βρίσκονταν σε αλλά μέρη.

Η συνήγορος των δυο αδελφών κ. Θεονύμφη Μπέρκη δήλωσε στο Cretalive ότι πρόκειται για μια κατηγορία που αιωρείται και με την οποία οι εντολείς της δεν έχουν καμία σχέση. Όπως είπε, λόγω του χιόνια και οι δυο είχαν αποκλειστεί στα ποιμνιοστάσια τους.

cretalive.gr