Έγκλημα στη Νεάπολη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 73χρονου που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 43χρονου

Την ίδια στιγμή που οι αρχές αναζητούσαν τον φερόμενο δράστη του εγκλήματος, συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούσαν τον 73χρονο κτηνοτρόφο που τη Δευτέρα έπεσε νεκρός από τα πυρρά του 43χρονου.

Η εξόδιος ακολουθία εψάλη χθες το μεσημέρι στον κατάμεστο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας Νεάπολης μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Διαβάστε ακόμα:Μετανιωμένος ο δράστης του φονικού της Νεάπολης – Ήθελε να αυτοκτονήσει μετά το έγκλημα

candia

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουρουνών Κορώνη αναφέρει:

Στον κατάμεστο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Μεγάλης Παναγίας Νεάπολης, σε κλίμα οδύνης για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του φίλου και συγχωριανού μας Μανώλη Φινοκαλιώτη, του καλόκαρδου γίγαντα Κοντοβράκη, εψάλη το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου η εξόδιος ακολουθία, και τον αποχαιρετίσαμε για πάντα!
Δεύτε τελευταίον ασπασμόν….
Κατασυγκινημένος, αλλά αυστηρός και καυστικός και ο Ιεράρχης μας, ο Μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος που προέστη στη νεκρώσιμη ακολουθία.
«Μόνο ο Θεός μπορεί να δίδει και να αφαιρεί ζωές» τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ έκανε έκκληση το σημερινό θλιβερό συμβάν, αυτό το πρωτόγνωρο περιστατικό, να είναι το πρώτο και το τελευταίο στην περιοχή μας.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, να είναι καλά να τον θυμούνται και να τιμούν την μνήμη του!
Ιδιαίτερες ευχές στο Γιάννη,το βαριά τραυματισμένο παλικάρι, το παιδί τους, να γυρίσει σύντομα κοντά τους γερός και δυνατός…!