Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Απολογείται σήμερα ο 27χρονος δράστης

Το κατώφλι του εισαγγελέα θα περάσει σήμερα ο 27χρονος, Γιάννης Παρασκάκης, προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της Suzanne Eaton.

Ο κατ’ ομολογίαν δολοφόνος της  60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, οδηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη στον εισαγγελέα οπότε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για ν’ απολογηθεί.

Χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 27χρονου Γ.Παρασκάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένειά του θα προχωρήσει σε δήλωση μέσα στη μέρα προς τα ΜΜΕ, με την οποία θα ζητά συγγνώμη από την οικογένεια της βιολόγου, αλλά και μια δίκαιη τιμωρία του νεαρού αγρότη.

Κατά πάσα πιθανότητα επίσης, ο νέος του συνήγορος, Π. Ζέλιος, θα ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον 27χρονο, μετά από τους ισχυρισμούς του ίδιου ότι τον πιάνει μια μανία που τον κυριεύει και δεν μπορεί να την ελέγξει, αλλά και την αποκάλυψη ότι πέρσι είχε συλληφθεί για εμπρησμό και είχε υποστηρίξει ότι του άρεσε να ακούει τις σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων.