Δοκάρι, ευκαιρίες, αλλά χωρίς γκολ τα κορίτσια του ΑΟΧ (pics)

Δεν μπόρεσε ο ΑΟ Χανιά κόντρα στον Ιάσων Ηλιου να μετουσιώσει την υπεροχή που είχε μένοντας τελικά ισόπαλος 0-0 στην πρεμιέρα της Β’ Γυναικών.

Η ομάδα του Πασβάντη σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έχοντας απέναντί της και μια πολύ καλή και έμπειρη τερματοφύλακα (Βαΐτση) με παραστάσεις από Α’ Εθνική.

Με ένα μέσο όρο ηλικιακά του αρχικού σχήματος 15 χρόνων, ίσως ο μικρότερος στην κατηγορία ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι που μετά από νευρικό μισάωρο ανέλαβαν την εδαφική υπεροχή με κορυφαία στιγμή το σουτ της Νιαυραδάκη στο 30′ που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

candia

Στο Β’ ημίχρονο οι Χανιώτισσες ανέβασαν ρυθμό όμως σε τέσσερις φάσεις που δημιούργησε με την Τζουτζουράκη στο 52′ την Νιαυραδάκη στο 65′ είπε όχι η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων με δυο εντυπωσιακές επεμβάσεις, ενώ η Τσικουδάκη στο 77′ και στο 81′ έστειλε την μπάλα δίπλα από τα δοκάρια.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ:  Βασιλείου, Μαρινάκη, Γεωργιακάκη (60′ Βρακουράκη), Μελάκη, Καυλαρή, Παυλάκη, Τζουτζουράκη, Νιαυραδάκη, Στανίνου, Τζανιδάκη, Τσικουδάκη

Ιάσων Ηλίου: Βαΐτση,  Βήχου, Κατσικώστα, Μαλλιαρού, Ζωγοπούλου, Καραγιαννίδη, Μπατή, Γκόβα, Γκάτση,Φούσκα, Σπαγάκου

Αλλαγες Ρηνιωτη, Μυλωνα και Γκιόκα ολες στο Β’