Δήμος, ΔΕΥΑΧ ή Π.Ε.Χανίων, θα πνίξουν [;] τα Βραχάκια – Το γεφυράκι της ντροπής… (pics)

Τις πρώτες ημέρες της νέας δημοτικής αρχής των Χανίων, ομολογουμένως τις χαρακτηρίζει μια διάθεση “αλλαγής” σε κάποια από τα κακώς κείμενα της πόλης και αναγνωρίζουμε πως η προσπάθεια, έχει ξεκινήσει με θετικό πρόσημο, αν και είναι ακόμη κάτι παραπάνω από νωρίς όχι μόνο για να εξαχθούν ασφαλή αλλά γενικότερα συμπεράσματα.

Οι προθέσεις όμως, όπως ήταν αναμενόμενο, είναι καλές!

Πάμε τώρα σε κάτι που πρέπει να επιλυθεί άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις, σε όποιον κι ανήκει η “αρμοδιότητα” – γιατί για μια ακόμη φορά, έχουμε… χαθεί στην “μετάφραση” για το σε ποιον ανήκει η ευθύνη!

Είναι δηλαδή θέμα δήμου, είναι της ΔΕΥΑΧ, ή των τεχνικών υπηρεσιών της Π.Ε.Χανίων, ο καθαρισμός στο γεφυράκι στα Βραχάκια, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει άμεσα κι έχει καθυστερήσει ήδη πολύ!

Το θέμα έχει κατ’επανάληψη παρουσιαστεί, ωστόσο ουδείς μέχρι σήμερα, δεν έχει αναλάβει την παραμικρή πρωτοβουλία.

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το σημείο, δημιουργεί τη βεβαιότητα πως με την πρώτη δυνατή βροχή, η περιοχή θα δοκιμάσει τις αντοχές της.

Επαναλαμβάνω, σε όποιον κι αν ανήκει η αρμοδιότητα, τα συνεργεία αύριο το πρωί ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πιάσουν δουλειά, για τον καθαρισμό του βουρκότοπου με τα καλάμια, που απειλούν να πνίξουν την περιοχή, στην πρώτη δυνατή μπόρα…

Φιλικά και Πάντα Καλοπροαίρετα 

                                                     “Ο Κύριος Έπαρχος”