Δήμαρχος της Κρήτης προτρέπει τους πολίτες: Ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί!

Την συνδρομή όλων των δημοτών, προκειμένου να βγούμε αλώβητοι από την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, ζήτησε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός σε σημερινό (23/3) του μήνυμα.

Όπως ανέφερε :

«Η χώρα μας ζει σίγουρα πρωτόγνωρες καταστάσεις μιας και καλείται, να διαχειριστεί το ζήτημα της πανδημίας του κορωνοιού.

candia

Σ αυτή την προπάθεια εκτός από τις κυβερνητικές οδηγίες και τα σχέδια δράσης που θα πρέπει να υλοποιηθούν, γίνεται κατανοητό, ότι απαιτείται η συμπαράσταση από την τοπική αυτοδιοίκηση και τις δομές υγείας.

Έχοντας δηλώσει στις διοικήσεις των νοσοκομείων Αγίου Νικολάου – Νεάπολης την αμέριστη συμπαράσταση μας, θεωρώ ότι από τον Δήμο, έχουν αναληφθεί οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου, ν ́ αντιμετωπιστούν ζητήματα που θα προκύψουν στην διαδρομή.

Ωστόσο, θα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους συμπολίτες, ότι μέσα από την λαίλαπα που έχει ενσκύψει θα πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί, πιο συνεπείς !

Η ατομική ευθύνη, και η συλλογικότητα θα πρέπει να είναι τα στοιχεία εκείνα που μας διακρίνουν .

Ας μείνουμε σπίτι μας κι ας έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που
διαχειρίζονται έως σήμερα τα θέματα αυτά.

Που δεν θα υλοποιηθούν, αν δεν βοηθήσουμε όλοι.

Ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί».

Σύμμαχος μας η ατομική ευθύνη και η συλλογικότητα!

Σύμμαχος μας η ατομική ευθύνη και η συλλογικότητα!Την συνδρομή όλων των δημοτών, προκειμένου να βγούμε αλώβητοιαπό την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνει η χώρα μας, ζήτησε οδήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός σε σημερινό (23/3) τουμήνυμα.Όπως ανέφερε :"Η χώρα μας ζει σίγουρα πρωτόγνωρες καταστάσεις μιας και καλείται,να διαχειριστεί το ζήτημα της πανδημίας του κορωνοιού .Σ αυτή την προπάθεια εκτός από τις κυβερνητικές οδηγίες και τα σχέδιαδράσης που θα πρέπει να υλοποιηθούν, γίνεται κατανοητό, ότιαπαιτείται η συμπαράσταση από την τοπική αυτοδιοίκηση και τις δομέςυγείας.Έχοντας δηλώσει στις διοικήσεις των νοσοκομείων Αγίου Νικολάου -Νεάπολης την αμέριστη συμπαράσταση μας, θεωρώ ότι από τον Δήμο,έχουν αναληφθεί οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου, ν ́αντιμετωπιστούν ζητήματα που θα προκύψουν στην διαδρομή.Ωστόσο, θα πρέπει να γίνει κατανοητό από τους συμπολίτες, ότι μέσααπό την λαίλαπα που έχει ενσκύψει θα πρέπει να βγούμε πιο δυνατοί,πιο συνεπείς !Η ατομική ευθύνη, και η συλλογικότητα θα πρέπει να είναι τα στοιχείαεκείνα που μας διακρίνουν .Ας μείνουμε σπίτι μας κι ας έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους πουδιαχειρίζονται έως σήμερα τα θέματα αυτά.Που δεν θα υλοποιηθούν, αν δεν βοηθήσουμε όλοι.Ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί !".

Gepostet von Δήμος Αγίου Νικολάου / Municipality of Agios Nikolaos am Montag, 23. März 2020

Πηγή: cna.gr