Διημερίδα ενημέρωσης με το ΕΠΑΛ Πλατανιά

Tο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά  διοργανώνει  στις 25 & 26 Απριλίου 2018 διήμερο ενημέρωσης και διαδραστικών εκδηλώσεων στο χώρο του Σχολικού Εργαστηρίου στον Ταυρωνίτη.

Στόχος αυτού του διημέρου είναι: 

  • η γνωριμία των επισκεπτών-μαθητών με τις Εργαστηριακές Εγκαταστάσεις της σχολικής μονάδας, 
  • η ενημέρωση από το καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό για τους Τομείς και τις Ειδικότητες που φιλοξενεί το σχολείο καθώς επίσης και 
  • η συμμετοχή των μαθητών – επισκεπτών σε μια σειρά διαδραστικών εκδηλώσεων  με στόχο την κατανόηση όλων των παραπάνω.

Καλούμε τους μαθητές/τριες ,τους γονείς και τους απόφοιτους Λυκείων, καθώς επίσης και όλους/λες τους πολίτες  να μας επισκεφθούν για να ενημερωθούν για τις ειδικότητες που λειτουργούν στο σχολείο , για το απολυτήριο του ΕΠΑΛ και τις επαγγελματικές δυνατότητες των πτυχίων ειδικοτήτων παρέχοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στη γνώση.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 25 και 26 Απριλίου κατά την πρωινή ζώνη  και ώρα 09:00 – 14:00 και το απόγευμα 19:00 – 22:00 στις Εργαστηριακές Εγκαταστάσεις του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά στον Ταυρωνίτη. 

Επίσης το διήμερο θα υλοποιηθούν οι παρακάτω δράσεις

1.Στο πλαίσιο του πανελλαδικού εθελοντικού προγράμματος Let’s do it Greece στο οποίο συμμετέχει το σχολείο μας την Τετάρτη 25 Απριλίου θα καθαρίσουμε την παραλία του Ταυρωνίτη. Τόπος συνάντησης το Σχολικό Εργαστήριο και ώρα 17.00μ.μ

 

2.Την Πέμπτη 26 Απριλίου και ώρα 19.30 μ.μ στο Σχολικό Εργαστήριο ο Δήμος Πλατανιά  με στόχο την ενδυνάμωση και επαγγελματική ένταξη  των νέων  της περιοχής σε συνεργασία με το σχολείο μας οργανώνει ενημερωτική δράση επαγγελματικού προσανατολισμού  με θέμα: «Αγορά Εργασίας –Τάσεις και Προκλήσεις».

Ομιλητής θα είναι ο Κος Μωραΐτακης Νίκος εκπρόσωπος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης –Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης.     

Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πλατανιά.                                                                                      

Σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here