Διγαλάκης: Είμαι εδώ για να εργαστώ, αδιάλειπτα και αδιάπτωτα για τα Χανιά

Διπλά ικανοποιημένος ο Βασίλης Διγαλάκης από τα χθεσινά αποτελέσματα των Εθνικών εκλογών.

Αφενός η ΝΔ απέκτησε την αυτοδυναμία που προσδοκούσε και ο ίδιος εκλέχθηκε για πρώτη φορά Βουλευτής.

Με μήνυμα του ο πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης ευχαριστεί όσους τον τίμησαν με τη ψήφο τους και υπόσχεται σκληρή δουλειά “…με ειλικρίνεια και πνεύμα συνεργασίας, για τα Χανιά και για την πατρίδα μας.”

candia

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ.Διγαλάκη:

Ευχαριστώ θερμά τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και μου ανέθεσαν την ύψιστη ευθύνη να τους εκπροσωπήσω στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου και τους φίλους, που με στήριξαν με αγάπη, πίστη και εμπιστοσύνη.

Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου που στάθηκε από την πρώτη στιγμή ενεργά στο πλευρό μου, φάρος φωτεινός και απάνεμο λιμάνι.

Οι εκλογές ολοκληρώθηκαν και το αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο και σαφές. Η νέα κυβέρνηση όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναλαμβάνει άμεσα την ευθύνη να οδηγήσει τη χώρα μπροστά, οικοδομώντας ένα ευοίωνο μέλλον για όλους εμάς και τα παιδιά μας.

Είμαι εδώ για να εργαστώ, αδιάλειπτα και αδιάπτωτα, με ειλικρίνεια και πνεύμα συνεργασίας, για τα Χανιά και για την πατρίδα μας.

Η εμπιστοσύνη των πολιτών αποτελεί ισχυρό κίνητρο και μεγάλη έμπνευση στην προσπάθεια που δεσμεύομαι ότι θα καταβάλλω, μαζί με τους συναδέλφους μου -τους οποίους συγχαίρω για την εκλογή τους- προκειμένου να αποκτήσει ο τόπος μας αυτά που του αξίζουν, αλλά και για την ανασυγκρότηση της χώρας μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ξεκινάμε!