Διαγωνισμός για την καλύτερη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στα Χανια

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά διαγωνισμό για την καλύτερα στολισμένη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα.

Στόχος του διαγωνισμού, είναι να παροτρύνει τους καταστηματάρχες της πόλης, παρά την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος του Εμπορίου, να στολίσουν τις βιτρίνες των καταστημάτων τους προκειμένου ν’ αλλάξει η ψυχολογία, τόσο των εμπόρων, όσο και των καταναλωτών που την περίοδο των εορτών  θα θελήσουν να κάνουν τα ψώνια τους, από την τοπική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί πως, οι βιτρίνες θα αξιολογηθούν την εβδομάδα των Χριστουγέννων από έναν διακοσμητή και μια αρχιτέκτονα και τα δώρα που θα διανεμηθούν στην καλύτερη βιτρίνα είναι τα παρακάτω:

1οΔώρο. Ένα  κουπόνι αξίας 400,00 ευρώ (τετρακόσια ευρώ)  από το γραφείο Nanadakis Travel (Ελ Βενιζέλου 2-Χανιά / 28210-45911-12 )  όπου  ο νικητής μπορεί να εξαργυρώσει με ταξιδιωτικές υπηρεσίες της αρεσκείας του (εισιτήρια, εκδρομές κλπ.) .

candia

 

tipografo prints

2ο Δώρο. Διαφημιστική προώθηση  της επιχείρησης από την εταιρεία           QRadio  102,7 (, διάρκειας ενός μηνός  (1 μήνα ) , η οποία  περιλαμβάνει 180 σποτς/μήνα  που θα  μπορούν να μεταδίδονται σε ώρες και ημέρες που επιθυμεί η επιχείρηση .

Προβολή στα social media και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης