Δείτε που απαγορεύουν στον Γιάννη Χαρούλη να κάνει συναυλία… (pics)

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου είναι προγραμματισμένη η συναυλία του Γιάννη Χαρούλη. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Επισκοπής σε συνεδρίαση του σήμερα Τρίτη 04 Ιουνίου, ομόφωνα, αποφάσισε όπως παρεμποδίσει την διεξαγωγή της συναυλίας και κλείσει όλους τους δρόμους από και προς το αρχαίο θέατρο.

«Λυπούμαστε, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπίσουμε την κοινότητα μας. Παρά τις υποσχέσεις του αρμόδιου Υπουργού (από τον Ιανουάριο του 2017) για παραχώρηση του φόρου θεάματος στην κοινότητα Επισκοπής μέχρι και σήμερα δεν υλοποιήθηκε. Πήραμε ομόφωνη απόφαση να κλείσουμε τους δρόμους και δεν θα αφήσουμε να πραγματοποιηθεί η συναυλία του Χαρούλη μέχρι να αλλάξει απόφαση ο Υπουργός» ανέφερε στην εφημερίδα Λεμεσός ο κοινοτάρχης κ. Λεύκιος Προδρόμου.

Σε αυτό το σημείο να ενημερώσουμε ότι η συναυλία είναι ήδη sold-out και αναμένονται χιλιάδες θεατές από όλη την Κύπρο αλλά και το εξωτερικό. 

candia
«Δεν θα επιτρέψουμε τη συναυλία Γιάννη Χαρούλη στο Κούριο, θα κλείσουμε τους δρόμους» αναφέρει ο Κοινοτάρχης Επισκοπής Λεύκιος Προδρόμου.

Πηγή: elemesos.com