Δείτε για πρώτη φορά εντυπωσιακά πλάνα από τον ναό του Αγίου Νικολάου Ζαρού! (vid)

Ένα υπέροχο βίντεο από Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου Ζαρού, παρουσιάζει η διαδικτυακή ομάδα “Διαsosτε τη Μεσαρά”. Για πρώτη φορά, βλέπουν το φως της δημοσιότητας,  πλάνα από το εσωτερικό του μεγαλοπρεπούς ναού!

Στη σχετική ανάρτηση, οι διαχειριστές αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Είναι ορατός από πολύ μακριά, δεσπόζοντας στα βουνά της Πάνω Ρίζας, στο φαράγγι του Αγίου Νικολάου, είναι η πρώτη φορά ωστόσο που μπορούμε να μπούμε στο εσωτερικό του -μέσω της κάμερας του “Διαsosτε τη Μεσαρά”, καθώς ο τρίκλιτος νεόκτιστος ναός της Μονής του Αγίου Νικολάου Ζαρού δεν έχει εγκαινιαστεί και δεν έχει λειτουργηθεί ακόμα.

Στο εσωτερικό του ναού (αφιερωμένου στη Ανάσταση Κυρίου, την Αγία Κυριακή – το τρίτο κλίτος δεν έχει ακόμα αφιερωθεί) εντυπωσιάζουν οι αγιογραφίες του Στεφάνου Αλμπαντάκη και τα Ψηφιδωτά της Ανθούσας Παπαδοβασιλάκη.

Έξω από το ναό δεσπόζει το εντυπωσιακό καμπαναριό, με 8 καμπάνες, η μεγαλύτερη ζυγίζει 12 τόνους, και αναβατόριο που οδηγεί στην κορυφή.

Μοναστήρι Αγίου Νικολάου Ζαρού: Για πρώτη φορά πλάνα απο το εσωτερικό του μεγαλοπρεπούς ναού!Είναι ορατός από πολύ μακριά, δεσπόζοντας στα βουνά της Πάνω Ρίζας, στο φαράγγι του Αγίου Νικολάου, είναι η πρώτη φορά ωστόσο που μπορούμε να μπούμε στο εσωτερικό του -μέσω της κάμερας του "Διαsosτε τη Μεσαρά", καθώς ο τρίκλιτος νεόκτιστος ναός της Μονής του Αγίου Νικολάου Ζαρού δεν έχει εγκαινιαστεί και δεν έχει λειτουργηθεί ακόμα. Στο εσωτερικό του ναού (αφιερωμένου στη Ανάσταση Κυρίου, την Αγία Κυριακή – το τρίτο κλίτος δεν έχει ακόμα αφιερωθεί) εντυπωσιάζουν οι αγιογραφίες του Στεφάνου Αλμπαντάκη και τα Ψηφιδωτά της Ανθούσας Παπαδοβασιλάκη. Έξω από το ναό δεσπόζει το εντυπωσιακό καμπαναριό, με 8 καμπάνες, η μεγαλύτερη ζυγίζει 12 τόνους, και αναβατόριο που οδηγεί στην κορυφή.

Gepostet von Δια-SOS-τε τη Μεσαρά am Dienstag, 12. Februar 2019

Πηγή: Δια-SOS- τε τη Μεσαρά