Χωρίς επισήμους η μαθητική παρέλαση στη Παλαιόχωρα (φωτό)

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στην Παλαιόχωρα του Δήμου Καντάνου-Σελίνου, παρουσία του Δημάρχου κ.Περράκη, δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων των στρατιωτικών και εκκλησιαστικών αρχών της περιοχής.

Με λιτό και ιδιαίτερα απλό τρόπο, πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στην Παλαιόχωρα παρουσία του Δημάρχου κ.Περράκη, δημοτικών συμβούλων και εκπροσώπων των στρατιωτικών και εκκλησιαστικών αρχών της περιοχής.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στη Παλαιόχωρα δεν βρέθηκε κάποιος επίσημος εκπρόσωπος κόμματος.

candia

Ακόμα κι έτσι παρουσία κατοίκων της περιοχής, μαθητές από τα σχολεία του Δήμου και αντιπρόσωποι των Πολιτιστικών Σωματείων με τοπικές ενδυμασίες, παρέλασαν περήφανοι για την εθνική μας γιορτή.

tipografo prints

Πριν την παρέλαση προηγήθηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Παλαιοχώρας, επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο, τις Αρχές και τους λοιπούς φορείς.

Μετά το τέλος της παρέλασης θα πραγματοποιηθεί ομιλία του κ. Λουκά Μπασιά, Προέδρου του Συλλόγου Επιστημόνων Σελίνου σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους του Σελίνου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου στην Παλαιόχωρα με θέμα: «Οι Σελινιώτες νεκροί στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο 1940-41»
Θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί της Κρήτης από τον Πολιτιστικό Παραδοσιακό Σύλλογο Σελίνου.