Χανιώτικος Όμιλος, προσφέρει 10.000 ΔΩΡΕΑΝ διανυχτερεύσεις! Τι λέει ο ιδιοκτήτης…

Δέκα χιλιάδες δωρεάν διανυκτερεύσεις, συμπεριλαμβανομένης της ημιδιατροφής και των μεταφορών από και προς το αεροδρόμιο, προσφέρει η αλυσίδα ξενοδοχείων Corissia Hotels & Resorts στην Κρήτη, στα τουριστικά γραφεία από τις γερμανόφωνες χώρες.

Μπορούν να γίνουν έως 3 δωρεάν κρατήσεις ανά τουριστικό γραφείο, έτσι ώστε να επωφεληθούν όσο το δυνατό περισσότεροι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αλυσίδας, κ. Νίκος Τσιλεδάκης , σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο tornosnews.gr  επισημαίνει ότι η κίνηση αυτή είναι ένα μικρό δείγμα της μεγάλης εκτίμησης του ομίλου προς τους χιλιάδες τουριστικούς πράκτορες που έφεραν αμέτρητους τουρίστες με πακέτα διακοπών στα ξενοδοχεία όλα τα χρόνια λειτουργίας τους. Η πρόσκληση είναι για το 2021 όταν θα έχει περάσει η κρίση με την πανδημία του κορωνοϊού.

candia

Η αλυσίδα διαθέτει τρια ξενοδοχεία, τα Corissia Harmony,  Corissia Princess και Corissia Beach στη Γεωργιούπολη. Ο όμιλος προγραμμάτιζε το άνοιγμα του Adults Only πολυτελούς μπουτίκ ξενοδοχείου Chania Flair στα Χανιά για τον Μάιο (κάτω φωτό).

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ξενοδοχειακής αλυσίδας, ήδη έχουν 364 αιτήματα από πρακτορεία συτών των χωρών για κράτηση.

Η  Corissia Hotels & Resorts συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με τους μεγαλύτερους τουρ οπερέιτορ στις γερμανόφωνες αγορές (TUI, DER Touristik, Alltours, FTI, Schauinsland Reisen κλπ.)