Χανιά: Την παραχώρηση των παλιών φυλακών και των ιταλικών στρατώνων ζήτησε η Ντόρα (pics+video)

Την παραχώρηση του κτιρίου των Παλαιών Φυλακών Χανίων και του κτιρίου των πρώην Ιταλικών Στρατώνων στον Δήμο Χανίων, ζήτησε σήμερα η βουλευτής Χανίων της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη από τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στα Χανιά.

Στα Χανιά για ολιγοήμερες διακοπές βρέθηκε ο Υφυπουργός Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος και αφορμή την παρουσία του στη πόλη με πρωτοβουλία της βουλευτή Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων.

Από την πλευρά του, ο κ. Βεσυρόπουλος σημείωσε ότι συγκεκριμένο θέμα θα είναι από τα πρώτα που θα εξεταστούν μετά τις «μίνι» διακοπές τού Αυγούστου.
Παράλληλα τέθηκε το ζήτημα της παραχώρησης στον δήμο Χανίων του χώρου των πρώην ιταλικών στρατώνων προκειμένου προκειμένου να δημιουργηθεί εκεί ένα νέο δημαρχιακό μέγαρο.
Μάλιστα μετά την συνάντηση η κα Μπακογιάννη μαζί με τον Υφυπουργό έκαναν μια μικρή αυτοψία στους χώρους των Ιταλικών στρατώνων και των δικαστηρίων.