Χανιά: Τέλος η ιδιωτική φύλαξη στον τουριστικό Πλατανιά – Δείτε τι έγινε

Την απόφαση να διακόψει την συνεργασία του με την συνεργαζόμενη εταιρία Security που είχε επωμιστεί την εφετινή τουριστική περίοδο την φύλαξη του Πλατανιά, ανακοίνωσε με ανακοίνωσή του ο σύλλογος επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά «Ο Ιάρδανος»

Ο λόγος όπως αναφέρουν είναι ότι οι επιχειρηματίες της περιοχής δεν ήταν ικανοποιημένοι από το έργο της συγκεκριμένης εταιρίας φύλαξης, επιτήρησης και ασφάλειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Όπως ήδη γνωρίζετε, ο σύλλογος μας για την προάσπιση των συμφερόντων των επιχειρηματιών-μελών του, μεσολαβούσε όλα αυτά τα χρόνια και προσλάμβανε ιδιωτικούς υπαλλήλους φύλαξης, επιτήρησης και ασφάλειας στον Πλατανιά για να υποβοηθούν στο έργο( παραεμπόριο) της ΕΛΑΣ.

Για την σεζόν 2018, επιχειρήσαμε κ συνεργαστήκαμε με μία καταξιωμένη εταιρεία από Αθήνα, η οποία με υψηλό οικονομικό κόστος ανέλαβε και κατάφερε να συνεχίσει το έργο μας. Δεν σας κρύβουμε όμως, ότι είχε σαν αποτέλεσμα να επωμιστούμε στο τέλος εμείς οι ίδιοι ένα μεγάλο ποσό!

Για την σεζόν 2019, η ίδια εταιρεία σχεδόν μας διπλασίασε το κόστος της ανάθεσης του έργου με αποτέλεσμα ο Σύλλογος μας να μην μπορεί να συνεργαστεί πια μαζί τους! Έπειτα από μεγάλη συζήτηση επί του θέματος, το Δ.Σ του Συλλόγου μας, αποφάσισε για να μπορέσει ο Σύλλογος να αντεπεξέλθει στο κόστος της Security, να αναθέσει σε μια άλλη εταιρεία από την περιοχή μας και συγκεκριμένα την ‘’PLATANIAS SECURITY’’ το συγκεκριμένο έργο.

Τα αποτελέσματα όμως δεν ήταν αυτά που περιμέναμε και δεν σας κρύβουμε τα καθημερινά παράπονα από επιχειρηματίες. Τα άτομα έφευγαν το ένα μετά το άλλο, είτε γιατί δεν μπόρεσαν ποτέ να συνεργαστούν, είτε γιατί δεν ήταν ευχαριστημένοι από τις συνθήκες εργασίας.

Ο Σύλλογος μας σας παραθέτει όλα τα γεγονότα όπως ακριβώς συνέβησαν για τυχόν παρεξηγήσεις!

Έτσι, προτιμούμε και επιλέγουμε να σταματήσουμε εδώ την συνεργασία μας και με την εταιρεία αλλά και με τους υπαλλήλους Security για την φετινή σεζόν.

Πλέον, θεωρώντας ότι ο Σύλλογος μας έχει άλλα πράγματα πιο σημαντικά να ασχοληθεί, π.χ να πιέσουμε για την αναβάθμιση της περιοχής μας, για τον σχεδιασμό ενός σύγχρονου Πλατανιά μέσα στα επόμενα χρόνια, καθώς και την σύνταξη μελετών για νέα έργα υποδομής, ώστε να μπορέσουμε πλέον να τα εντάξουμε στο Δήμο και στην Περιφέρεια.

Σας ενημερώνουμε λοιπόν, ότι τον επόμενο μήνα θα περάσουμε για την είσπραξη μόνο της ετήσιας συνδρομής με το ποσό των 100 ευρώ για να μπορέσει να υπάρχει η συνέχεια του Συλλόγου μας.

Τέλος, θα θέλαμε να θυμίσουμε σε όλους του φίλους και τα μέλη μας, ότι ο ‘’ΙΑΡΔΑΝΟΣ’’ από την ίδρυση του έως και σήμερα είναι ο Σύλλογος των Επιχειρηματιών-Καταστ/ρχών της περιοχής μας με ΚΥΡΙΟ στόχο και σκοπό ,την οικονομική ανάπτυξη και ανάδειξη της περιοχής μας.

Είναι χαρά και τιμή μας να απευθύνεστε σ’αυτον για την προσπάθεια επίλυσης ανάλογων θεμάτων.

Σε καμία όμως περίπτωση, ο Σύλλογος μας δεν αποτελεί τον Υπαίτιο και τον Αποδέκτη, κάθε στραβού και λανθασμένου θέματος της περιοχής μας, ιδίως όταν η επίλυση αυτών, αποτελούν αρμοδιότητα των Τοπικών και Κρατικών Αρχών.

Σας ευχαριστούμε,

Για το Δ.Σ του συλλόγου επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά «ο Ιάρδανος»