ΧΑΝΙΑ | Στα Χανιά η υπουργός εργασίας Έφη Αχτσιόγλου

Επίσκεψη στα Χανιά πραγματοποιεί σήμερα η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου…

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση της ΔΕΗ στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, καθώς και με απολυμένους εργαζόμενους σε τεχνικές εταιρείες της περιοχής.

candia

Επίσης, επισκέφθηκε το τοπικό υποκατάστημα του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε) και συναντήθηκε με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων και πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων.

tipografo prints

Την άποψη ότι και η κυβέρνηση και οι εταίροι θέλουν να κλείσει γρήγορα η διαπραγμάτευση, εξέφρασε μιλώντας στους δημοσιογράφους από τα Χανιά, η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου.

Η κ. Αχτσιόγλου, επεσήμανε ότι υπάρχουν ακόμη κάποια θέματα τεχνικής κυρίως φύσεως ανοικτά, αλλά πιστεύει ότι θα βρεθεί σημείο σύγκλισης με τους δανειστές.

Για τα εργασιακά επεσήμανε ότι κατά την άποψη της ελληνικής κυβέρνησης, δεν τίθεται θέμα αύξησης του ορίου των απολύσεων, καθώς η ελληνική νομοθεσία είναι ήδη εναρμονισμένη με την ευρωπαϊκή.

Δείτε φωτογραφίες της επίσκεψης απο το eparxies.gr: